Abone Ol

19 yaşındaki çocuk Bitcoin'e rakip oluyor!

Önce Bitcoin'e yatırım yaparak milyoner olan 19 yaşındaki Eric Finman, şimdi ise kendi kripto para birimini geliştirerek Bitcoin'i yok etmek istiyor.

19 yaşındaki çocuk Bitcoin'e rakip oluyor!

19 yaşındaki Bitcoin milyoneri Erik Finman, alternatif bir kripto para oluşturmak için dünyanın dört bir yanından insanları işe alıyor.

Bitcoin'in teknolojisinin daha da geliştirilebileceğini ve daha iyi bir sistem oluşturulabileceğine inanan Finman, kolları sıvadı ve daha iyisini yapabilmek için çalışmalara başladı.

ERİC FİNMAN KİMDİR?

Erik Finman, girişimci olmak için 15 yaşındayken okulu terk etti. Ve Bitcoin ile multi-milyoner oldu.Raporlara göre son Bitcoin kazancı 4 milyon doları buluyor.

Ayrıca diğer kripto para birimlerinde de 401 bin dolar yatırım yaptığı söyleniyor.Emeklilik hesabına bu yatırımı yaptığını da esprili bir şekilde anlatıyor.

BİTCOİN BALİNALARI'NI ARIYOR

Vaktini boşa harcamayan Finman, kendi Bitcoin girişimini desteklemeleri adına, "Bitcoin balinaları" dediği diğer Bitcoin milyonerlerini arıyor.

Böyle bir girişimin ana fikrinin ise kripto paralarla yapılan pis işler ve dolandırıcılıkların önüne geçmek olduğunu söylüyor.

Büyük kripto para birimlerinin çökmek üzere olduğunu söyleyen Finman, yeni olanlar için de bir yol açmanın gerektiğini söylüyor.Bu anlamda dünyanın dört bir yanını dolaşan genç milyoner, buralarda Bitcoin balinalarına bu dahi fikrini anlatıp, şu anki kripto paralardan daha farklı olan kendi kripto para birimini anlatıyor.

Bu yeni para biriminin, istikrarlı bir fiyata sahip olacağı ve bunun yanında öngörülebilir ve makul olacağını söylüyor. Ayrıca, bir yazılım cüzdanına ihtiyaç duymayacak ve kullanıcı dostu olacak, dolayısıyla daha fazla kişi bunu kullanabilecek.

Bu arada Finman'ın hikayesi aslında ailesiyle iddialaşmasıyla başlıyor.Ailesinden 1 milyon dolar kazanırsa üniversiteye gönderilmeyeceği sözünü alıyor.

Bunu kısa sürede başaran Finman, böylece okula gitmeyip girişimlerine vakit harcıyor.Ve Bitcoin ile tanışıp kendisine girişimlerini gerçekleştirebilecek kaynak buluyor.

Sonrasında ise Bitcoin'nin ortaya çıkardığı en genç milyonerlerden birisi oluyor.

Finman'ın söyledikleri aslında çok da farklı şeyler değil. Daha önceden de bu ideallerle kripto paralar oluşturulmuştu ancak kimse Bitcoin'in yayına bile yaklaşabilmiş değil.

Bakalım Finman bu amacına ulaşabilecek mi?

(Sabah)