Abone Ol

19 Aralık'ta Yılbaşı alışveriş partisi Reina'da başlıyor

Cemiyetin ünlü isimleri Mahbube Gürkan, Tülay Özmen, Nursel Arslan ve İnci Koparan, Reina’da ünlü marka ve tasarımcıları ağırlamaya hazırlanıyor.

19 Aralık'ta Yılbaşı alışveriş partisi Reina'da başlıyor

Bu yıl ilk defa düzenlenecek ve geleneksel hale getirilecek olan “YILBAŞI ALIŞVERİŞ FESTİVALİ” 19 Aralık tarihinde REİNA’DA başlıyor.

Renkli etkinlikte çok sayıda ünlü marka ve tasarımcı yer alacak. Katılımın 20 TL olduğu etkinliğin kapı gelirleri Didem Çapa’nın başkanı, Demet Sabancı Çetindoğan’ın ise Yürütme Kurulu Başkanı olduğu “YARATICI ÇOCUKLAR” derneğine bağaşlanacak.

Etkinlikte dekorasyondan kitaba, aksesuardan spor giyime, ve takı tasarımına Türkiye’nin en seçkin ve prestijli markaları ve tasarımcılarının yanı sıra yeni ürün lansmanları da olacak. Ayrıca 5 o’clock party etkinliğinde misafirlere hız kesmeden eğlence sunulacak.

Ünlü Tasarımcılar ve Yeni Markalarla Tanışma Fırsatı

Hülya Avşar, Helin Avşar, Emel Yıldırım, Esra İnceefe, Petek Ertüre gibi cemiyet ve sanat hayatından isimlerle tanışma ve tasarımlarını görme fırsatı sizlerle olacak.

Katılımcılara Özel Stil Danışmanı

Stil danışmanı ve “stilsisters” markasının kurucuları Esra Apak ve Feyza Aydın da etkinlikte katılımcılara seçtikleri ürünlerle alışveriş danışmanlığı yapacak.

Reina’nın En Sevilen Lezzetleri ile Alışveriş Keyfi

Şık ambiyansı, lezzetli yemekleri ve kaliteli müzikleriyle İstanbul’un en popüler mekanlarından olan Reina, özel lezzetleri ile misafirlere özel bir menu hazırladı.

Mahbube Gürkan kimdir?

Bir röportajında Mahbube Gürkan kendisini şöyle anlatmıştı.

Mahbube Gürkan Turizm ve seyahat acentası sahibi...

Ankara Üniversitesi uluslararası ilişkiler bölümü mezunuyum. Ankara’nın yeri hayatımda her zaman çok ayrıdır. Ayrıca İstanbul üniversitesinde sanat tarihi ve arkeoloji üzerine 1 yıl eğitim aldım. Şu an da bile Gazi üniversitesinde ekonomi üzerine devam eden bir eğitim hayatım var. İş hayatına ilk adımım yıllar önce THY’dan gelen Shangay-Pekin istasyonunda görev teklifi ile başladı. Shangay’da 2 yıl sürekli ikamet ettim. Benim için unutulma ve çok değerli günlerdi. Hayatta tek başına yaşamanın nasıl olduğunu öğretti. İnanılmaz iyi bir deneyimdi. 2002 yılında THY ile yollarımızı tamamen ayırdık. Daha sonra Turizm ve Kültür bakanlığına bağlı protokolde  çift dilden, İngilizce kokartlı rehber olarak görev aldım. Hayatımıza zenginlik katan dünya güzeli iki tane kızım var. Melisa 8, Lara ise 5 yaşında, onlar bizim en değerli varlıklarımız demeye zaten gerek bile yok. 2004 yılında Ürgüp Travel ve Park Cave Hotel’le çalışmalarımıza son hız devam etmekteyiz.