Abone Ol

Dört Kaplan gücündeki Pişti'den Hiper Star'ımız Ajdar geldi geçti!!!

"Nane Nane ve Çikita Muz" şarkılarıyla ününe ün katan Hiper Star Canlı Yayında onun Star olduğuna İnanmayanlar çıkınca ortalığı nasıl birbirine kattı??? İşte Pişti'de yaşanan Ajdar skandalı!!!

Dört Kaplan gücündeki Pişti'den Hiper Star'ımız Ajdar geldi geçti!!!

Show TV ekranlarında yayınlanan "Pişti" programının bu akşamki konuklarından birisi "Nane Nane" ve "Çikita Muz" şarkılarıyla tanınan Ajdar oldu.

Kendini dünyaca tanınmış bir "Hiper Star" olarak tanıtan Ajdar, Mehmet Ali Erbil, Ajda Pekkan ve Deniz Akkaya'dan oluşan program ekibine zor anlar yaşattı.

Kendine yöneltilen sorulara sert ve agresif yanıtlar veren Ajdar, "Çikita Muz" şarkısın söylemek için mikrofonu eline aldığında,  Mehmet Ali Erbil "Hadi seni destekleyenler alkışlasınlar da görelim" dedi.

Bunun üzerine küçük bir gurup Ajdar'ı alkışlamaya başlayınca stüdyodaki izleyicilerin büyük bir çoğunluğu "yuuhhh" diye tepkilerini dile getirdi.

Beklemediği bu tepkiye "Çüşşşş" diye bağıran Ajdar, program sunucusu Reha Muhtar'ın tepkisini çekti.

Stüdyodaki seyircilerin tepkilerini göstermeye devam etmesi üzerine "yayını bırakıp gitmekle" tehdit eden Ajdar, "Kabul edin kardeşim. Ben bir hiper starım. Pop Star'da birinci olanlar nerede? Hani gösterin. Ama ben buradayım, youtube'da dünya birincisiyim. Ben artık bir dünya starıyım. Size ihtiyacım yok" dedi.

Mehmet Ali Erbil'in seyircilerin yayına giderek ricada bulunması ve Ajda Pekkan'ın Ajdar'ın gelip boynuna sarılması ile canlı yayında yaşanan "Ajdar Krizi" atlatılmaya çalışıldı.

Daha sonra klibinin ekrana gelmesini söyleyen Ajdar, müzik eşliğinde "ilginç" dansını sergiledi. Bu arada playback yapmaya yapmaya çalışan Ajdar, bir türlü şarkıya ayak uyduramadı.

Şarkısının ardından Reha Mutra'ın stüdyodan Uğurladığı Ajdar, saç stili ve agresif davranışlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı.

Ajdar stüdyodan gider gitmez "Atatürk diyor ki,  Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir" diyen Reha Muhtar, ardından da "Ajdarsız kalan bir toplumun damarları ishal olmuştur" sözlerini dile getirdi.