Abone Ol

14 yaşından beri 1000 kişinin tecavüzüne uğramış

Takma adı Caitlin Spencer... Gerçek adını dile getiremiyor çünkü çocuk yaştan itibaren korkunç şeyler yaşamış. 14 yaşından beri Asyalı bir çete tarafından yaklaşık bin kez tecavüze uğrayan Caitilin yaşadıklarını yazdığı kitapta anlattı.

14 yaşından beri 1000 kişinin tecavüzüne uğramış

Asya'daki bir çete tarafından 14 yaşından itibaren yaklaşık 15 yıl boyunca tecavüza uğramış... Kendi adını vermeyi reddediyor, daha doğrusu korkuyor. Takma adı Caitlin Spencer... "Please, Let Me Go" yani "Lütfen, izin ver gideyim" isimli bir kitap çıkaran Caitilin tam 15 yıl boyunca yaşadığı korkunç zulmü anlattı. Binlerce kez tecavüz uğrayan Caitilin Asyalı bir çete tarafından 15 yıl boyunca kullanılmış.

Caitilin, yaşadıklarını anlatırken bu ifadelerde bulunuyor: "O adamlar, Müslüman olmayan bir kadına tecavüzü normal olarak nitelendiriyordu. Bu acımasız bir düşünce ve bir an önce sonlandıırlması gerekiyor. Benim dışımda da yüzlerce kız benzer olaylardan müzdarip durumda"

Cnntürk'e göre durumu polise bildirdiğinde kendisine fahişe muamelesi yaptığını ve yaşananları suç saymadığını belirten Caitilin, İngiltere'de bazı çetelerin yaşça küçük kızlara yaşattığı zulme de dikkat çekiyor. Olay İngiltere'deki muhalefet İşçi Partisi tarafından da yakından takip edilirken, suç duyurusunda bulunuldu.