Abone Ol

14 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan ABD'li öğretmen uslu durmadı!!! Bakın bu kez ne yaptı?

Dört yıl önce 14 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan Amerikalı öğretmen, güzelliğiyle bir anda dünya gündeminin bir numarasına oturmuştu...

14 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan ABD'li öğretmen uslu durmadı!!!...

Dört yıl önce 14 yaşındaki öğrencisiyle seks yapan Amerikalı öğretmen, güzelliğiyle bir anda dünya gündeminin bir numarasına oturmuştu. Avukatının bile "Bu kadar güzel bir kadın hapse atılamaz'' diye savunduğu 27 yaşındaki Debra Lafave, üç yıl hapis cezası almasına rağmen şartlı tahliye edilmişti. Ancak çocuklarla temas kurması yasak olan Lafave, 17 yaşındaki bir kızla fazla yakınlaştığı gerekçesiyle önceki gün yeniden tutuklandı.

Öğretmenlikten men edilen Lafave 2005'ten beri Florida'daki Danny Boy's Restaurant'ta garsonluk yapıyordu. Lafave'nin aynı işyerinde çalışan 17 yaşındaki bir garson kızla samimiyet kurması, kendisini izleyen şartlı tahliye görevlisini rahatsız etti. Kadının, genç kızla "aile, arkadaşlar, okul, özel hayat, erkek arkadaşları ve seks gibi iş dışı konularda birebir görüşmeler yaptığını'' rapor etmesi üzerine Lafave tutuklandı. Lafave'nin kasım sonunda istifa ederek, annesinin kuaför salonunda çalışmaya başladığını belirten iş arkadaşı Griffin, "Çocuklara yönelik yanlış bir hareketini görmedik. Niye böyle oldu anlamadık'' dedi. Lafave'nin avukatı John Fitzgibbons, "İki kadın arasındaki normal konuşmalar. Tutuklanması çok yanlış'' diyerek tepki gösterdi.

Tutuklamayı tek destekleyen ise genç kadının eski eşi Owen Lafave oldu. "Şaşırmadım'' diyen Owen, "İlk ceza bence hafifti, şimdi hapiste en az bir yıl kalmalı. Başka türlü iflah olmaz'' diye konuştu.