Abone Ol

14 yaşındaki kıza toplu tecavüz!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulunmaktan mahkemeye çıkarılan 14 kişiden 9’u tutuklandı.

14 yaşındaki kıza toplu tecavüz!


Alınan bilgiye göre, 3 ay önce Gemlik’te bir ortaokul öğrencisine cinsel istismarda bulundukları gerekçesiyle 3 gündür sorgulanan 17 şahıstan 14’ü, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Gemlik Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkarılan zanlılardan 9’u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, duruşma salonunda tarafların kavga etmesinden dolayı zanlı aileleri dışarıya çıkarıldı. Zanlı aileleri alınan karara tepki gösterirken, mağduru ima ederek, “Çocuklarımızı yaktı, asıl suçlu kendisidir’’ çıkışında bulundular.

Mağdur öğrencinin bazı isimlerle isteği dahilinde birlikte olduğu, 2 kişiyle ise kamera görüntüleri ile tehdit edilerek ilişkiye zorlandığı da iddialar arasında yer aldı. Cinsel istismarların harabe binalar, zeytinlik ve çocukların ailelerinin evinde gerçekleştiği, aylarca devam ettiği öne sürülürken, görüntülerde Bursa Siber Suçlarla Mücadele ve Adli Tıp Kurumu tarafından da tespitler yapıldığı ifade edildi. Ayrıca söz konusuvideo görüntülerinin okuldaki pek çok öğrenci tarafından izlendiği de öğrenildi.

İHA