Abone Ol

14 Şubat Sevgililer Günü'nde kocası için gazeteye öyle bir ilan verdi ki...

Sevgililer Günü’ne özel fikirler, hayat eşinizi mutlu etmenin yolları ile ilgili reklam projeleri, sevgilinizin çok beğeneceği iddia edilen hediyeler ile ilgili yazılar...

14 Şubat Sevgililer Günü'nde kocası için gazeteye öyle bir ilan verdi ki...

Hepsi sevginizi göstermek, sevgilinizi ne çok sevdiğinizi ve düşündüğünüzü bir kez daha kanıtlamak için… Ama böylesi ne görüldü ne duyuldu!

Kimi bu özel günde sevgilisine bir hediye aldı kimi de yaratıcılığını kullandı. Gazeteye "Melek Kocacığım" başlığıyla ilan veren eş ise çıtayı biraz yükseklere taşıdı.

İlanda kocasının 616 gündür hayatında bulunduğunu belirten eş, ilk adımın kendisinden geldiğini de itiraf etmesi dikkatlerden kaçmadı...

İŞTE POSTA GAZETESİNDE YER ALAN O İLAN:

Melek Kocacığım;

Yine bu sayfadayız :) 616 gündür hayatımdasın. Sayende dünyanın en mutlu, en şanslı kadınıyım. Sevgililer günümüz geçen yıl çok güzeldi.

Bugün de sana sürprizlerim var, çok heyecanlıyım. Seni, sana sürpriz yapmayı, seni sevmeyi, öpmeyi, sarılmayı, yemek yapmayı kısaca seninle her şeyi seviyorum. Rabbim beni seninle ödüllendirdi.

14 Şubat Sevgililer Günü'nde kocası için gazeteye öyle bir ilan verdi ki... - Resim: 1

Çok şükür binlerce şükür Aşkım.

İtiraf ediyorum POSTA okurlarına; ilk adım benden geldi, ilk ve gözümü kapatırken yanımda olacak son Aşkıma. Duygularımı ifade ettim.

Melek KOCAM önce “r” yaptı ama şu anı anlatmaya gerek yok sevgili okurlar :) Dünyanın en güzel duygusu sevmek ve şanslıysanız AŞIK olmak.

Seni çok seviyorum, her şeyden çok Melek KOCACIĞIM.

Belimde sorun çıktı Doktor, ömür boyu egzersiz spor verdi. Ve ben sana “Aşkım yaşlanınca yürüyemeyeceğim ne yapacağız” dedim ve sen “Ben de seninle yürümem Aşkım” dedin ya, işte sevgi sözle anlatılmaz. Bazen bir dokunuş, bazen bir bakış, bazen bir sarılış, bazen beklemediğin anda bir söz, böylesi bir söz. Her koşulda ne olursa olsun hep benimlesin sonsuza kadar bunu biliyor ve sana teşekkür ediyorum.

Aşkım beni böylesi özel ve güzel sevdiğin için ben de seninleyim, sonsuza kadar ne olursa olsun hem de en sevdiğim yerde...

Sen biliyorsun :)

Çok şükür Allah’ıma seni bana vermiş geç de olsa Melek KOCAM.