Abone Ol

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor

19 yaşındaki Felicity Kadlec, oyuncak zombi bebeğine ilginç bir aşk besliyor. Kadlec, aşkını koluna dövme olarak bile kazımış.

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor

Ergenlik-yetişkinlik arasında bir yerlerde olan 19 yaşındaki Felicity Kadlec, oyuncak zombi bebeğine büyük bir aşk besliyor.

Geçmişteki erkek arkadaşlarından bile daha çok sevdiğini söylediği oyuncak zombi bebeği ile ilişkisini bir adım öteye götürmeye karar veren Felicity Kadlec, önümüzdeki ay bu aşkı bir düğünle taçlandırmayı düşünüyor.

Oyuncak zombi bebeğine olan sevgisini öpücükler, sevgi seli ve sıkı sıkı sarılmalarla gösteren Felicity Kadlec, oyuncak bebeği 13 yaşındayken bir internet sitesinde görüp çok beğendiğini ve derhal satın aldığını söylüyor.

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor - Resim: 1

Aşkını koluna bile kazıdı

Oyuncak zombi bebeğine Kelly adı veren Felicity Kadlec, ona olan aşkını kanıtlamak adına koluna ismi yazılı dövmesini bile yaptırdı.

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan Felicity Kadlec, oyuncak zombi bebeğe karşı olan hislerini ilk kez 16 yaşındayken fark etti.

Geçmişteki erkek arkadaşlarına oyuncak zombi bebek kadar değer vermediğini belirten Felicity Kadlec, Kelly ile son derece samimi bir ilişkisi olduğunu vurguluyor.

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor - Resim: 2

16 yaşında duygular şelale oldu

16 yaşındayken oyuncak zombi bebeğine karşı derin duygular beslemeye başladığını söyleyen Felicity Kadlec, ilk başlarda bu hissin son derece saçma olduğunu düşündü fakat aşkını bir türlü kalbinden atamadı.

Evlilik kararını yakın çevresiyle paylaşayan Felicity Kadlec, ailesinden ve arkadaşlarından olumsuz tepkiler alsa da son derece doğru bir şey yaptığını düşünüyor.

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor - Resim: 3

Allah mesut etsin diyen de var, kızım sen deli misin diyen de...

İnsanlar ne derse desin Felicity Kadlec, oyuncak zombi bebeğin kendisini son derece mutlu ettiğini ve ona büyük aşk beslediğini açıkça dile getiriyor.

Son derece tuhaf bir ilişki durumu olsa da madem böyle mutlu olacak, o halde Felicity Kadlec ve oyuncak zomi bebek çiftine mutluluklar diliyoruz.

(Mehmet Can Kömürcü - Milliyet)

13 yaşındayken aldığı oyuncak zombi bebeği ile evliliğe hazırlanıyor - Resim: 4