Abone Ol

Asena Erkin ve Berkay'ın bilinmeyen Uzakdoğu tatili!..

Caner Erkin Fenerbahçe maçında ter dökerken eşi Asena ve adının aşk iddiasına karıştığı popçu Berkay Uzakdoğu'da tatildeydi!

Asena Erkin ve Berkay'ın bilinmeyen Uzakdoğu tatili!..

Takvim gazetesi gündeme bomba gibi düşen bu yasak aşk haberiyle ilgili yeni bir iddia ortaya attı..

ASENA ERKİN’İN GARİP KIYAFETİ -FOTO GALERİ-

İşte Takvim’in o haberi;

Geçtiğimiz gün Akmerkez’in bebek odasından çıkarken çekilen skandal fotoğraflarını "İş için bir araya geldik; bebek odasından değil tuvaletten çıkıyorduk. O fotoğraf 4 ay öncesine ait" diye yalanlayan Asena Erkin ile popçu Berkay; yine faka bastı!
Londra’da çekilen ve Asena’nın eşi Caner Erkin’in 500 bin dolar ödeyerek sildirdiği iddia edilen fotoğrafları için de "Alışveriş için oradaydık" diyen ikili, yine sınır aşan bir tesadüfe imza attı.

’BİR TON FOTOĞRAFIMIZ VAR’
Asena Erkin; Berkay’la çıkan aşk iddiaları üzerine "Kendisiyle 4 aydır görüşmüyorum. Caner’i yıpratmak için bunlar yapılıyor" derken; Fenerbahçeli futbolcu eşi Caner de "Eşime güvenim sonsuz" diyerek iddiaları yalanlamıştı. Günün en ilginç savunması ise Berkay’dan geldi. Ünlü popçu; "Asena çok iyi arkadaşım. Kendisiyle İngiltere’de, barda dans ederken, düğünde, sinemada çekilmiş bir ton fotoğrafımız var" diyerek herkesi şaşırtmıştı.

CANER SAHADA, ASENA TATİLDE
Berkay’ın bu açıklamalarından sonra ilk bomba patladı! Her şey; Asena Erkin ile Berkay’ın sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı. Buna göre; Caner Erkin; 17 Mart’taki Antalyaspor-Fenerbahçe maçında sahada top koştururken eşi Asena; Tayland’da tatil yapıyordu. Akıllara durgunluk veren bir tesadüf eseri; Berkay da aynı tarihte aynı yerdeydi!

NE CEVAP VERECEKLER?
Mart ayının 17’sinde Çin’den Tayland’ın başkenti Bangkok’a geçen Berkay, ayın 20’sinde ise Phuket Adası’nda soluğu aldı.
Asena Erkin de Mart’ın 17’sinde Tayland’ın dillere destan Phuket Adası’nda sefa sürüyordu. Adları aylardır aşk dedikodularına karışan iki ünlünün; aynı tarihlerde dünyanın öbür ucunda tesadüfen bir araya gelmesi şok etkisi yarattı. Şimdi gözler; haklarında çıkan tüm dedikoduları çeşitli bahanelerle yalanlayan Asena Erkin ve Berkay’ın Tayland’daki tatil fotoğraflarına karşı nasıl bir savunma yapacağına çevrildi!

MESAJ BİLMECESİ
 Berkay’ın twitter’da yazdıkları akılları karıştırdı. Berkay, Asena Erkin’le görüşmeyi kestikten sonraki tarihlerde şu sitemkar mesajları yazdı:
 Gecenin şarkısı; Levent Yüksel’den Kadınım. Hiç üzülmedin mi, düşünmedin mi halimi, hiç mi sızlamadı için, bir tek iz bile yok mu benden? Ne acı, yazık.
 Canım dediklerim, canımı aldı. Gönül sarayımı yıkıp gittiler.
 Birinin gölgesinde sessizce onun hayatını yaşamak kadar onursuz bir durum yok.
 Bazen en çok kendime kızıyorum. Yaşadığım her şeyin sebebinin ben olduğum gerçeği yüzünden sessiz kalıyorum.

TATiLDE BiLE PiŞTi OLDULAR!
Asena Erkin, 17 Mart’ta Bangkok’un Phuket Adası’nda poz verirken; Berkay da dalış için 3 gün sonra Phuket’teydi.

ARŞiVDEN ÇIKAN KARE
Asena Erkin’in 17 Mart’ta Tayland’da çekilen bu fotoğrafı hayranları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Aynı tarihte popçu Berkay da Tayland’da tatildeydi!

ASENA ERKİN’İN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Asena Erkin isyan etti! Caner’in haberi var..

Caner Erkin eşinin o fotoğrafına ne dedi

Berkay ile Asena Erkin’in tuvalet kavgası!