Abone Ol

Twitter'da #DirenSort isyanı! Bacak bizim, şort bizim..

MEDYAFARESİ ÖZEL FOTO GALERİ Milliyet yazarı Meral Tamer mini şort giyen kadınlara tepki gösterdi, Twitter'da Diren Şort modası başladı.

Twitter'da #DirenSort isyanı! Bacak bizim, şort bizim..

İŞTE KULLANICILARIN PAYLAŞTIĞI O ŞORTLU FOTOĞRAFLARI -FOTO GALERİ-

Görkem Yağar / Medyafaresi.com

https://twitter.com/gorkemygr

Meral Tamer "Bayram namazına, hastaneye, cenaze evine şortla gidilir mi?" başlıklı köşe yazısıyla büyük tepki çekti..

Her yerde şort giyen kadınlardan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Meral Tamer, hayatında ilk kez bir şeyi bu kadar yadırgadığını da dile getirmişti köşesinde..

Twitter'da bu yazıya tepkiler de çığ gibi büyüyor. Ünlüler, Twitter fenomenleri ve özellikle çok sayıda kadın kullanıcının başlattığı #direnşort hashtagı altında, mini şortlu fotoğraflar paylaşılıyor..

Tepki için şortlu pozlarını sayfasına koyan genç kızlara destek de gittikçe artıyor..

İŞTE ÖMÜR GEDİK'İN MİNİ ŞORTLU POZU -FOTO GALERİ--

Twitter mesajlarından bazıları:

Rahşan Gülşan: Arkadaşlar gönül isterdi ki şortlu fotoğraf cektirip #dirensort hashtagina destek vereyim. Ama malumunuz tesis yok:)

Pucca: Yeter ya! Giyme, gezme, gitme, konuşma, çalışma. çünkü erkeklerin hormonları kımıl kımıl. Kadınını ezeceğine erkeğine çare bul #dirensort

Ece Erken: Şortumu giyer çıkarım:-) #direnşort

Nazlı Cann: #dirensort kızlarınıza şort giymemeyi değil oğullarınıza tecavüz etmemeyi öğretin!

Can Balkaç?: Şort giyen bir kız görünce istemsizce dönüp bakan erkeğin durumuna "şortlu refleks" denir. Eğitim şort. #dirensort"

emreunalkoksal?: Engelli kıza bile tecavüz ediliyorken, şort giyilmesini yasaklayarak mı durduracaksınız tecavüzleri? #dirensort

Elif Durdu?: Kahrolsun kızlı erkekli şort giyen baĞzı dış mihraklar!!! #dirensort

Gökçen Karaca?: Biz kisalan pantolonlari sorta donusturen anneler tarafindan buyutulduk meralcim. Kim takar senin rahatsizligini. #dirensort

Serap Ateş?: Vallahi bıktım her gün yeni bir diren mesajından. #dirensort, direnhamile, direnot, direnbok... İnsanımız ne meraklıymış direnmeye!


İŞTE MİLLİYET YAZARININ O YAZISI

Cengiz Semercioğlu'ndan şort yorumu..-