Abone Ol

Olgun Peker'i Dündar Kılıç'ın torunu mu vurdu?

Giresunspor eski başkanı Olgun Peker'in vurulmasıyla ilgili Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'i polisin her yerde aradığı ortaya çıktı.

Olgun Peker'i Dündar Kılıç'ın torunu mu vurdu?

ŞİŞLİ’deki bir gece kulübünde sol ayağından vurulan şike davası sanıklarından eski Giresunspor Başkanı Olgun Peker ilk ifadesinde kendisini kimin vurduğunu görmediğini söylemişti. Olgun Peker dün gece ifadesini değiştirdi ve kendisini Onur Özbizerdik’in kurşunladığını söyledi.

Polis mekanın güvenlik kamerası kayıtlarından da saldırıyı Onur Özbizerdik’in yaptığını tespit etti. Bir zamanların ünlü kabadayılarından Dündar Kılıç’ın torunu Onur Özbizerdik yapılan tüm aramalara rağmen kayıp. Olgun Peker, düzenlenen bir king boks turnuvası nedeniyle misafirleriyle birlikte mekanda bulunduğunu söylerken "Bu sırada Onur tek başına içeri girdi. Yalnız başına bir masaya oturdu. Garsonla haber gönderip tek başına oturmamasını bize katılmasını istedim. Masaya kadar geldi. Oturmadan koluma girdi koridora doğru yürürken aniden silahını çekip beni vurdu." dediği öğrenildi. Polis Onur Özbizerdik'i yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Şike soruşturması davasının sanıklarından Olgun Peker tedavi gördüğü hastanede Cinayet Büro Amirliği dedektifleri ile görüştü. Henüz resmi ifadesi alınmayan Olgun Peker'in polislere kendisini Onur Özbizerdik'in vurduğunu söylediği öğrenildi. Olay gecesinin detaylarını da polislere anlatan Olgun Peker "Bir king boks turnuvası nedeniyle misafirlerim vardı. Bu nedenle 18 kişilik rezarvasyon yaptırmıştık. Biz mekana geldiğimizde Onur Özbizerdik orada değildi. Daha sonra geldi. Tek başına bir masaya oturdu. Garsonla ona haber gönderdim ve tek başına oturmamasını bize katılmasını istedim. Masasından kalktı bizim masanın yanına geldi. Onu masadakilerle tanıştırdım. Oturmadan koluma girdi. Koridora doğru yürürken hiç bir şey söylemeden silahını çekerek bana bir el ateş etti. Daha sonra yine bir şey söylemeden yürüyerek uzaklaştı." dedi.

Onur Özbizerdik'in, bulunması için şu ana kadar bir çok yere baskın yapıldığı ancak evlerin boş çıktığı, İstanbul dışına çıkma ihtimalinin de değerlendirildiği öğrenildi. Yetkililer Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu, Dündar Kılıç'ın ise torunu Onur Özbizerdik'in polis kayıtlarına göre 2009 yılında ve 2011 yılında iki kez polise geliş kaydının bulunduğu söyledi. Kayıtlara göre herhangi bir araması bulunmayan Onur Özbizerdik'i yakalamak için operasyonlar sürüyor.

Onur Özbizerdik'i olayın meydana geldiği gece kulübünden çıkarken gösteren görüntülerin de bulunduğu öğrenildi.

DHA

Olgun Peker’e silahlı saldırı! Ayağından vurdular!