Abone Ol

Polat Otel'de kaçamak yapanlar telaşta!

Şeyda Coşkun ile Ergin Ataman'ın görüntülerinden sonra gözler Polat Otel'e çevrildi. Burada kaçamak yapan çapkınlar 'Ya benim görüntülerim de çıkarsa' telaşında!

Polat Otel'de kaçamak yapanlar telaşta!

Dün magazin gündemine bomba gibi düşen bu olay kısa sürede herkes tarafından bilinir duruma geldi. Haberi okuyan herkesin aklına gelen ilk soru ise "Bu görüntüler nasıl sızdı?" Takvim Gazetesi’nden Halil Çilingir’in bu haberi çok konuşulur...

İşte o haber;

Yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray Basketbol Takımı’nın koçu Ergin Ataman’ın otelde bir araya gelmesi; gündeme bomba gibi düştü

Evli koçla Coşkun arasında neler olduğu merak edilirken, herkesin aklına çok önemli bir soru geldi: "Yeşilköy Polat Otel’in güvenlik kamerasıyla çekilen görüntüler, içeriden nasıl sızdı?"

SANİYE SANİYE KAYITTA!
Güvenlik kamerasının kayıtlarına göre, 29 Mart’ta buluşma gerçekleşti. 1401 nolu odada yaklaşık 1 saat geçiren Şeyda Coşkun ile Ergin Ataman’ın; otoparka, lobiye ve hatta odaya girişleri güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay sonrası taraflar aşk iddialarını yalanladı. Herkes, ’ikili arasındaki yasak aşk’ dedikodularını bırakıp bu görüntülerin nasıl basında yer aldığını tartışmaya başladı.

BAŞKALARI DA VAR MI?

Skandalın ardından kulislerde bu işte Coşkun’un eski aşkı Ozan Çelik’in parmağının olduğu konuşulmaya başlandı. Çelik ise bunu yalanladı. Otel yetkilileri ise, "Bunun arkasında kimin olduğunu bulmak için geniş çaplı araştırma başlattık" dedi. Avukatlara göre ise Coşkun ile Ataman, Polat Otel’e dava açarsa yüklü miktarda tazminat kazanabilir. Öte yandan, birçok ünlünün de çapkınlık için tercih ettiği adres olan 5 yıldızlı otelleri seçenler "Ya benim de başıma gelirse" diye panikledi!

ŞEYDA COŞKUN VE ERGİN ATAMAN OTELDE BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ -FOTO GALERİ--


ODAYA YEMEK SERVİSİ!

Bir süredir Şeyda Coşkun’un yaşam koçluğunu yaptığını ve Coşkun sayesinde kilo verdiğini dile getiren Ergin Ataman, görüntülerle ilgili konuştu: "Şeyda Hanım, benim için hazırladığı diyet yemeğimi otel odama getirdi. Bu görüntüler nedeniyle hakkımı mahkemede arayacağım."

SAÇI NEDEN ISLAK?

Ünlü koç, Şeyda Coşkun için "Yemeğimi odama getirdi" dedi. Ancak görüntülere göre; 1401 no’lu odaya ilk giren kişi Coşkun’du! 1 saat Ataman’la aynı odada kalan yaşam koçunun çıkışta saçlarının ıslak olması ise akılları karıştırdı.

BERNA ATAMAN KONUŞTU: EŞİME GÜVENİYORUM

Skandal görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Berna Ataman, eşine güvendiğini söyledi. Ataman, ihanete uğradığını da düşünmediğini dile getirdi. Şeyda Coşkun’la çalışarak zayıflaması için Ergin Ataman’ı kendisi ikna eden Berna Hanım’a eşinin de "Asla seni aldatmam" dediği söyleniyor.

İŞTE ŞOK ANLARI

Şok fotoğrafların gazetecilerin eline ulaştığından habersiz olan Şeyda Coşkun, önceki gün kardeşi Tuğba Coşkun’la Bebek Lucca’daydı. Neşeli tavırlar sergileyen yaşam koçunun yüzü, gelen telefon ve mesajlarla bir anda asıldı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN