Abone Ol

Beni en iyi Tayyip Erdoğan anlar! Cem Uzan'dan bomba çıkış!

MEDYAFARESİ VİDEO- Paris'te mütevazi bir hayat süren Cem Uzan, Başbakan Erdoğan ve Abdullah Gül için bakın neler söyledi?

Beni en iyi Tayyip Erdoğan anlar! Cem Uzan'dan bomba çıkış!

Cem Uzan Takvim gazetesi genel yayın yönetmeni Ergün Diler'e çok önemli açıklamalar yaptı.. Özel röportaj A Haber kanalında da yayınlandı.

Cem Uzan Paris'teki mütevazi hayatından, Erol Özkasnak Paşa'dan neden ve nasıl fırça yediğine, 28 şubattan Başbakan Erdoğan ve Abdullah Gül'den özür mahiyetinde sarf ettiği sözleri de içinde barındıran çok önemli açıklamalar yaptı.

CEM UZAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.. VİDEO

Paris'te yaşayan ve kırmızı bültenle aranan firari iş adamı geçmişte haklarında sert sözler sarfettiği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül hakkında, "Devlet Denetleme Kurulu ve Başbakanlık Teftiş Kurulu harekete geçirilirse her türlü belge ve bilgiyi vermeye hazırım. Ben gerek Sayın Cumhurbaşkanı Gül'ün ve Sayın Başbakan Erdoğan'ın temiz bir Türkiye için uğraştıklarını düşünüyorum. Onlar da Tanrı'nın kulları onlar da Allah'ın kulları... Onların da zamanında hataları olmuş olabilir. Yarın da olabilir. Onlar da zaten biz de Allah'ın kuluyuz çıplaklığıyla hayata yaklaşıyorlar." şeklinde konuştu.

28 Şubat'ın mimarların Aydın Doğan ve Dinç Bilgin olduğunu belirten Uzan, o dönemde bir tek kendi medyasının temiz kaldığını, o dönemki dönemi en iyi anlayacak olan kişilerin ise Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül olduğunu söyledi.

Erol Özkasnak Paşa'dan neden ve nasıl fırça yediğine de değinen Uzan, "Bir Pazar günü Londra'daki evimde telefon çaldı. Sekreterim arıyor. Efendim Star'ın bütün telefonlarından sizi arıyorlar. Genelkurmay'dan sizi arıyorlar. Peki dedim. Açtım beni çağırıyorlamış. Atladım gittim Ankara'ya. Çağıran Erol Özkasnak. Medya patronu çağrılıyor uyarılma ne fırça atılıyor. Gerisi için de nokta nokta nokta diyelim tamam mı? Ondan sonrasını bana bırakın" dedi.

Uzan, Sincan'da yumruk yiyen kadın gazetecinin de kendi gazetecisi olduğuna özellikle dikkat çekti.

CEM UZAN FRANSA'DA EVLENDİ! FOTO GALERİ!

CEM UZAN FRANSA'DA GÖNÜL EĞLENDİRİYOR! FOTO GALERİ

İŞTE ÜRDÜN KRALI VE HAKAN UZAN'IN O GÖRÜNTÜLERİ! VİDEO