Abone Ol

"Mankenler yapımcının yatağından çıkmıyor!" Zeynep Gülmez'den şok sözler!

Annem" dizisinin pazarcısı Zeynep Gülmez : İşte görüyorsunuz. Mankenlik yapan bir kızımız. Bir anda dizi de oynuyor. Yakınlık derecesi ortada.

"Mankenler yapımcının yatağından çıkmıyor!" Zeynep Gülmez'den şok...

Bir gece yapımcıyla, bir gece yönetmenle para almadan işleri götürüyorlar.

Zeynep Gülmez 33 yaşında ve 11 yıllık tiyatro oyuncusu. Kazandığımla kıt kanaat geçinebiliyorum diyen yetenekli oyuncu yıldızı bir anda parlayan padyum güzellerini sert bir biçimde eleştiriyor.

"Sinemada ayı, köpek bile oynarken onlar neden oynamasın. Onları yönlerdiriyorlar. Öyle bir piyasa oluştu ki herkese açık. Ama gerçek sanatçılara değer verilmiyor. Öyle şeyler yaşanıyor ki, daha yeni yetme çocuk bana gelip ahkam kesiyorsa bu iş bitmiştir. Ama arz-talep meselesi. Yapımcı ismi olduğu için bu yeni yetmelere benden daha çok para verirse, benim hakkımı onlara yedirirse böyle olur."

"BANA DA TEKLİF ETTİLER"

"Şimdi piyasa böyle oldu. Ama ben böyle biri değilim. Bana da çok yapımcıdan yönetmenden böyle teklifler geldi. Adamlar açıkça yatak odasını gösteriyorlar. Birlikte olmaz istiyorlar. Ben tavrımı koydum. Ama bu kızlar benim eleştirdiğim şeyleri yaparak iyi yerlere geldiler.Üç dizide oynayıp cip aldılar.Mankenlik yapmış kızımız bir anda dizide oynuyor.Yakınlık dereceleri ortada. Bir gece yapımcıyla,bir gece yönetmenle işi götürüyorlar."

"Annem" dizisinin pazarcısı Zeynep Gülmez : İşte görüyorsunuz. Mankenlik yapan bir kızımız. Bir anda dizi de oynuyor. Yakınlık derecesi ortada. Bir gece yapımcıyla, bir gece yönetmenle para almadan işleri götürüyorlar.