Abone Ol

1 Milyon Kimin yarışmasının sunucusu Pelin Çift oldu

1.000.000.TL büyük ödülü kazandıracak bilgi yarışması "Bir Milyon Kimin" sunucusu Habertürk'ün sevilen yüzü Pelin Çift oldu.

1 Milyon Kimin yarışmasının sunucusu Pelin Çift oldu

Pelin Çift fotoğrafları....

Bir bilgi yarışmasında ilk kez soruların ve cevapların baştan dağıtıldığı programın elemeleri Eylül başından bu yana 7 farklı şehirde yapıldı.

Kendisine, bilgisine güvenen ve 10.000 Soru-Cevap kitapçığına çalışan on binlerce kişi, şehir elemelerinde programın jüri üyeleri Okan Bayülgen, Bülent Özveren ve Gülben Ergen’in sorduğu 10 Soruya 10 Doğru cevap verebilmek için soğuk terler döktü.

19 FİNALİST SEÇİLİYOR

Ekim ayı ortasında yayına başlayıp 2014’ün ilk milyonerinin belirleneceği yarışmanın finalistleri 3 Ekim günü yapılacak Yarı Final elemeleri sonucunda belli olacak.

Şehir elemelerinde "Bir Milyon Kimin" jürisinin sorduğu 10 Soruya 10 Doğru cevap veren yüzlerce yarı finalist, yine 10.000 Soru-Cevap kitapçığından seçilmiş 100 Soru ile yarı finallerde birbirlerine karşı yarışacaklar.

En fazla doğru cevabı, en hızlı sürede cevaplayan 19 kişi, Ekim ortasında yayına başlayacak programın finalisti olacaklar.

2014’ÜN İLK MİLYONERİ SHOW TV’DE!

Bu 19 kişiden birisi ise, 31 Aralık gecesi, Türk televizyon tarihinde bir bilgi yarışmasında verilecek olan En Büyük Ödül 1.000.000.TL’yi mutlaka kazanacak.

PROGRAMIN 13 HAFTA SÜRECEK FİNAL YAYINLARINI PELİN ÇİFT SUNACAK

İngiltere, Fransa, Belçika gibi bir çok ülkede yayınlanan "Bir Milyon Kimin" bilgi yarışmasının sunucusu, Habertürk’ün sevilen ismi Pelin Çift olacak. Galatasaray Üniversitesi Radyo-TV Gazeteciliği bölümünde Yüksek Lisans sahibi Pelin Çift, bir çok haber kanalında sunuculuk yaptı. Halen Habertürk
TV’de Gündem ve Öteki Gündem programının sunuculuğunu sürdürmekte.

Programın Show TV’de yayınlanmaya devam eden eleme bölümlerinin sunuculuğunu yapan ve Endemol’ün 14 yıldır 64 ülkede yayınlanan programı "Var Mısın Yok Musun"un sevilen yarışmacısı Hakan Hatipoğlu da programda Pelin Çift’e eşlik edecek...

Türkiye’de ilk kez bir bilgi yarışmasında 1.000.000.TL Büyük Ödülün verileceği "Bir Milyon Kimin?" programı hakkında tüm bilgiler www.BirMilyonKimin.com adresinde.

Pelin Çift dondu kaldı! Aşk haramdır...

Pelin Çift\'e son programında büyük sürpriz!

Pelin Çift canlı yayında pot üstüne pot kırdı!