Ekonomi

$ DOLAR
32,52 0,01 %
€ EURO
34,85 0,18 %
BIST
9.645 -48,44 %
ALTIN
2.428,64 -4,20 %
Fakirlere akşam pazarını öneren Diyanet'ten yeni fetva: Alkollü mekanda çalışmayın başka iş arayın Fakirlere akşam pazarını öneren Diyanet'ten yeni fetva: Alkollü mekanda çalışmayın başka iş arayın Torpille işe giren ve kopyayla sınav kazananların maaşının "helal" olduğunu söyleyen Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi İdris Bozkurt, alkollü içecek üreten, taşıyan, satan ve servis edenlere 'lanet' edildiğini savundu. Bozkurt alkollü yerde çalışan ancak alkolle ilgisi olmayan insanlara yeni iş aramalarını söyledi.
345 lira için kıyameti koparan Memur Sen 11 Bin Liralık kayıp için niye susuyor? 345 lira için kıyameti koparan Memur Sen 11 Bin Liralık kayıp için niye susuyor? Memur emeklisinin maaşı geriledi. Ortalama memur emekli aylıkları bir yılda ortalama memur maaşın yüzde 70,5’inden yüzde 41,4’üne düştü. Prof. Dr. Aziz Çelik, “İlave ödeme emeklilerin aylığına dahil edilmedi” dedi.
Diyanet vatandaştan SMS'le para istemeye başladı Diyanet vatandaştan SMS'le para istemeye başladı 91.8 milyar liralık bütçesiyle 6 bakanlığı geride bırakan Diyanet İşleri Başkanlığı, vatandaştan SMS ile ‘’Ramazan yardımı’’ parası istedi.
1 Milyon Liralık mevduat hangi bankada aylık yüzde kaç faiz kazancı getiriyor? 1 Milyon Liralık mevduat hangi bankada aylık yüzde kaç faiz kazancı getiriyor? Merkez Bankası'na göre, TL mevduat faizlerinin ortalama getirisi yüzde 53 seviyesini aşarak, son 22 yılın en yüksek seviyesine çıktı. Peki, bankaların 1 aylık TL mevduat faiz oranı kaç oldu?
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü "durağan"dan "pozitif"e çıkardı.
Armağan Çağlayan ve İsmail Küçükkaya'nın adını kullanıp dolandırıcılık yapıyorlar Armağan Çağlayan ve İsmail Küçükkaya'nın adını kullanıp dolandırıcılık yapıyorlar Armağan Çağlayan adının ve fotoğraflarının kullanılarak dolandırıcılık yapıldığını söyledi. Çağlayan, "Lütfen itibar etmeyiniz, paranıza sahip çıkınız" ifadelerini kullandı.
Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığını açıklandı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığını açıklandı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşiyle birlikte mal varlığı bildiriminde bulundu.
107 bin 999 TL'lik iPhone 15 Pro Max'in ne kadarı vergiye gidiyor? 107 bin 999 TL'lik iPhone 15 Pro Max'in ne kadarı vergiye gidiyor? Dünyanın en pahalı iPhone'ları Türkiye'de satılıyor. Bunun en büyük sebebi ise telefonun fiyatının dahi üstünde olan vergiler. Peki 107 bin 999 TL'lik iPhone'un vergisi ne kadar?
Uçakta seks yapma hizmeti sunan Havayolu hangisi? 1 saatlik seks uçuşu 1900 Dolar Uçakta seks yapma hizmeti sunan Havayolu hangisi? 1 saatlik seks uçuşu 1900 Dolar Eylül ayında İngiliz bir çift, uçak tuvaletinde cinsel ilişkiye girerken yakalandıktan sonra uçakları İbiza'ya indiğinde tutuklanmıştı.
İmamoğlu Fahrettin Koca'nın hastanesi Medipol'un imar planını iptal ettirdi İmamoğlu Fahrettin Koca'nın hastanesi Medipol'un imar planını iptal ettirdi Murat Kurum'un Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olduğu dönemde, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol Üniversitesi için hazırladığı imar planı iptal edildi. Karar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin başvurusuyla alındı.
3 Bin Liralık emekli bayram ikramiyesi hangi gün ödenecek? 3 Bin Liralık emekli bayram ikramiyesi hangi gün ödenecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilere verilecek 3 bin liralık bayram ikramiyesiyle ilgili açıklama yaptı. Bayramdan önce ikramiyelerin hesaplara geçeceğini belirten Işıkhan, ödeme günlerini planladıklarını bildirdi.
Bu Patron Alkışlanır ; Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi Bu Patron Alkışlanır ; Çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi Skoda'nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.
17 Katlı MCG Tower'da deniz manzarası kapanmasın diye 12 canı yok ettiler! 17 Katlı MCG Tower'da deniz manzarası kapanmasın diye 12 canı yok ettiler! Binanın yola bakan kısmına yapılan kirişler, deniz tarafına manzara bozulmasın ve maliyet artmasın diye kiriş yerleştirilmemiş
Bakan Şimşek'in batık Kredi uyarısı AKP'li İş kesimini rahatsız etmiş Bakan Şimşek'in batık Kredi uyarısı AKP'li İş kesimini rahatsız etmiş Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in banka yönetimlerine “sisteme ve kurallara aynı şekilde uyması, kimseye istisna yapılmaması” konusundaki uyarısının AKP içinde şik3ayet konusu olduğu kulisini yazdı.
Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Yapı Kredi, Akbank, Ziraat Bankası... Bankaların fatura ödeme talimatı faizleri ne kadar oldu? Bankaların daha önce belli limitteki faturalarda 2 lira sonrasında 2.5 lira civarında aldığı otomatik ödeme talimatı faizi katlandı. Bankadan bankaya değişen faiz oranları yüzde 2,49'dan başlayıp yüzde 4,42'ye kadar çıkıyor. İşte bankaların fatura ödeme talimatı faizleri...
Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı Sıfır Otomobil fiyatları uçuyor: B segmenti 1,4 Milyon, C segmenti 1,9 Milyona ulaştı 2023 yılında bazı dönemlerde ayda 2-3 kez zamlanan sıfır otomobil fiyatları son 4 ayda daha yatay bir seyir izledi.
TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı... Yıllık Enflasyon yüzde 121.98 oldu TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı... Yıllık Enflasyon yüzde 121.98 oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) şubat ayına ilişkin enflasyon verilerini açıkladı. TÜİK'e göre şubatta aylık enflasyon yüzde 4,53 olurken, yıllık enflasyon yüzde 67,07'ye yükseldi. ENAG verilerine göre ise Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) şubat ayında yüzde 4,32 arttı. E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise yüzde 121,98 olarak gerçekleşti.