Ekonomi

$ DOLAR
32,57 0,03 %
€ EURO
35,00 0,17 %
BIST
9.722 77,08 %
ALTIN
2.428,72 5,53 %
Ofiste 1 günde kaç TL harcıyorum diye video çekti yorumlar patladı Ofiste 1 günde kaç TL harcıyorum diye video çekti yorumlar patladı Sosyal medyada insanların ofis hayatına dair yaptığı paylaşımlar ilgi çekmeyi sürdürüyor. Özellikle 'Ofiste bir günüm nasıl geçiyor?' sorusuna cevap verildiği videolar kısa sürede viral olmayı başarıyor.
Türkiye Kasım’ın ilk 5 gününde deterjan stokladı, taksitli alışveriş rekor kırdı Türkiye Kasım’ın ilk 5 gününde deterjan stokladı, taksitli alışveriş rekor kırdı Hepsiburada'nın "Efsane Kasım"ı hızlı başladı. Kasım’ın ilk 5 gününde 100 Milyon ziyaretçi indirimli ürünlere ulaşmak için yarıştı. Akşam 9:00-10:00 saatleri arası Türkiye online alışverişte buluşurken en çok satılan ürün deterjan oldu. İlk 5 günde 100 binin üzerinde Hepsiburada müşterisi “Hepsiburada Limiti” başvurusu yaparken toplam siparişlerin yaklaşık %50'si taksit, %30'u ise erteleme avantajlarıyla gerçekleşti.
Yurt dışından telefon almak hayal oluyor: IMEI Kayıt ücreti 31 Bin TL Yurt dışından telefon almak hayal oluyor: IMEI Kayıt ücreti 31 Bin TL IMEI kayıt ücreti, son beş yılda toplamda yüzde 6238 oranında arttı
Emekliler dikkat! Maaş ödeme tarihleri değişti Emekliler dikkat! Maaş ödeme tarihleri değişti SGK, emeklilerin merakla beklediği kasım ayı ödeme tarihlerini duyurdu. SSK'lılar ve Bağ-KUR'lu emekliler için belirlenen maaş ödeme tarihleri belli oldu.
Bu 5 meslekte çalışanlar diğerlerinden daha erken emekli olacak Bu 5 meslekte çalışanlar diğerlerinden daha erken emekli olacak Güncellenmiş haliyle erken emeklilik meslek lisesinde yer alan meslek gruplarından ilki maden işçileri oluyor.
Emekli refah payı artışı bekliyor Emekli refah payı artışı bekliyor Türkiye İstatistik Kurumu, ekim ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre enflasyon oranı ekimde aylık bazda yüzde 3,43, yıllık bazda yüzde 61,36 olarak gerçekleşti.
Aylık gelirim 200 Bin lira diyen Dilan Polat günde 750 bin lira harcıyorum diye hava atıyordu Aylık gelirim 200 Bin lira diyen Dilan Polat günde 750 bin lira harcıyorum diye hava atıyordu Mahkemede verdiği ifadede aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu söyleyen Dilan Polat’ın eskiden yayınladığı bir alışveriş videosunda, beyan ettiği gelirinin kat kat üzerinde alışveriş yaptığı görüldü. Polat, gelirine ilişkin verdiği ifade ardından bu video ile sosyal medyada gündem oldu.
Yabancı bankalardan enflasyon ve faiz değerlendirmesi Yabancı bankalardan enflasyon ve faiz değerlendirmesi TCMB Başkanı Erkan'ın yaptığı enflasyon raporu sunumunun ardından Morgan Stanley ve Citibank rapora ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Morgan Stanley değerlendirmesinde faiz tahminini koruduğunu belirtti.
Engin bana kadınlar koğuşu alır mısın? Dilan Polat tutuklandı: İlk sözü oğlum sana kim bakacak oldu Engin bana kadınlar koğuşu alır mısın? Dilan Polat tutuklandı: İlk sözü oğlum sana kim bakacak oldu İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklanırken, 6 kişi adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Erdoğan'ın görüntüsüyle yapay zekalı dolandırıcılık Erdoğan'ın görüntüsüyle yapay zekalı dolandırıcılık Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Para kazanamayan herkese 20 milyon lira vereceğim" dediği iddia edilen Türkiye Petrolleri reklamı ile ilgili Külliye'den açıklama geldi.
Asgari ücret, dört ayda 3 bin lira eridi Asgari ücret, dört ayda 3 bin lira eridi İşçi, memur ve emekliye temmuz ayının başında yapılan zamlar, seyyanen verilenler dahil olmak üzere enflasyon karşısında hızla eriyor.
Kritik veri netleşti: Emekli maaşlarına zam ve kira artış oranı belli oldu Kritik veri netleşti: Emekli maaşlarına zam ve kira artış oranı belli oldu Merakla beklenen ekim ayı enflasyon verisi açıklandı. Memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisini yakından ilgilendiren yılın geriye kalan aylarına dair ekim enflasyon verisi belli oldu.
Ersan Şen’in Dilan Polat ve Engin Polat savunması ortalığı karıştırdı Ersan Şen’in Dilan Polat ve Engin Polat savunması ortalığı karıştırdı Türkiye, Engin ve Dilan Polat çiftinin gözaltına alınmasını konuşuyor. Soruşturmada her geçen dakika yeni bir gelişme yaşanırken hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen ile gazeteci İsmail Saymaz arasında Engin ve Dilan Polat tartışması yaşandı. Prof. Dr. Şen, "Yargısız infaz yapılıyor" derken Saymaz ise "Hoca, yargısız infaz yapıldığını nereden biliyor" dedi. İşte gündem olan tartışmanın detayları...
Fatih Altaylı'dan 4000 TL'ye satılan Tuzlaspor biletleri için kara para iddiası! Fatih Altaylı'dan 4000 TL'ye satılan Tuzlaspor biletleri için kara para iddiası! Gazeteci Murat Ağırel, Tuzlaspor'un maçlarında satılan bilet fiyatları ile ilgili ilginç detaylar ortaya atmış ve gündemi birdenbire değiştirmişti. Kara para aklama iddiasıyla gündeme gelen bu olaya gazeteci Fatih Altaylı da dahil oldu.
Yabancılar 67,9 milyon dolarlık hisse senedi sattı Yabancılar 67,9 milyon dolarlık hisse senedi sattı Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta net 67,9 milyon dolarlık hisse senedi, 10,4 milyon dolarlık Devlet İç Borçlanma Senedi ve 2,4 milyon dolarlık Şirket Borçlanma Senedi sattı.
TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı TÜİK, enflasyon rakamlarını açıkladı TÜİK, ekim ayına ilişkin tüketici ve üretici fiyat endekslerini yayımladı
Erdoğan söz vermişti: Vergisiz cep telefonunda hayal kırıklığı Erdoğan söz vermişti: Vergisiz cep telefonunda hayal kırıklığı İktidar seçim öncesi gençlere vaat ettiği vergisiz telefon satışının 1 Kasım’da başlatıldığını duyurdu. Ancak usul ve esaslar halen yayımlanmadığı için teknoloji mağazaları satışa başlayamadı. Mali müşavirler vergi iadesinin uzun süreceğini belirtti.