Ekonomi

$ DOLAR
32,57 0,03 %
€ EURO
34,94 0,12 %
BIST
9.780 57,61 %
ALTIN
2.431,97 8,79 %
Hepsiburada’dan 11.11’de 2 Milyarlık Satış Hepsiburada’dan 11.11’de 2 Milyarlık Satış Hepsiburada platformu üzerinden satış yapan işletmeler, Efsane Kasım’ın ilk 11 gününde yaklaşık 15 Milyon adet ürünü müşterileriyle buluşturdu. En büyük satış artışı moda, ev ürünleri ve aksesuar kategorilerinde gerçekleşti. Ertelemeli ve taksitli ödemeye yoğun ilgi gösterildi.
Durmak yok ticarete devam: Gazze bombalanırken Türkiye'den İsrail'e 253 gemi yük taşımış Durmak yok ticarete devam: Gazze bombalanırken Türkiye'den İsrail'e 253 gemi yük taşımış İsrail’in Gazze’ye saldırmaya başlamasından bu yana Türkiye’den İsrail’e toplamda 253 gemi yük taşındığı ortaya çıktı. En çok taşınan ürünler arasında demir-çelik bulunurken, iki ülke arasındaki ticaret de hız kesmeden devam ediyor.
Yıkılasın İsrail diye tweet atan AKP'li Güler gemileriyle İsrail'e mal taşımaya devam ediyor Yıkılasın İsrail diye tweet atan AKP'li Güler gemileriyle İsrail'e mal taşımaya devam ediyor Sosyal medya hesabından "Yıkılasın İsrail! Enkazını göreyim" diye paylaşım yapan AKP'nin 2019'daki Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler'e ait gemilerin İsrail'e mal taşımaya devam ettiği ortaya çıktı.
Goldman Sachs, faiz indiriminin başlayacağı tarihi verdi Goldman Sachs, faiz indiriminin başlayacağı tarihi verdi Goldman Sachs Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) gelecek yılın 3. çeyreğinde faiz indirimlerine başlamasını bekliyor.
Asgari ücrette Mehmet Şimşek depremi! Yılda bir kez zam yapılacak Asgari ücrette Mehmet Şimşek depremi! Yılda bir kez zam yapılacak Milyonlarca emekçiyi ilgilendiren asgari ücret zammında iki yıllık gelenek bozulabilir. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 yılında asgari ücrete tek zam yapmayı planladığı aktarıldı.
Emekli maaşları artıyor: İşte 2 formülle yapılacak zam planları Emekli maaşları artıyor: İşte 2 formülle yapılacak zam planları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Emeklilerimizi daha da rahatlatacak çözümleri geliştirdik, çok yakında uygulayacağız" sözlerinin ardından gözler 16 milyon emeklinin Ocak 2024 zammına çevrildi.
Coca Cola’ya AKP'den milyarlık destek: Marketten şişe şişe kola alıp sokağa dökenler şaşıracak Coca Cola’ya AKP'den milyarlık destek: Marketten şişe şişe kola alıp sokağa dökenler şaşıracak İsrail ürünlerine boykotun sembolü haline gelen Coca-Cola'nın aldığı yatırım teşviği dudak uçuklattı. İsrail'le diplomatik ilişkiler gerildikçe yere dökülerek protesto edilen Coca-Cola için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın ağustos ayında 590 milyon 973 bin lira yatırım teşvik belgesi verdiği ortaya çıktı.
Borsada halka arz rüzgarı: 3 şirketin hisseleri halka arz ediliyor Borsada halka arz rüzgarı: 3 şirketin hisseleri halka arz ediliyor Borsada halka arz rüzgârı hız kesmeden sürüyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından yayımlanan haftalık bültende, üç şirketin halka arz başvurusunun onaylandığı duyuruldu.
Dilan Polat ve Engin Polat'la ilgili Mali Suçlar raporunda şok detaylar Dilan Polat ve Engin Polat'la ilgili Mali Suçlar raporunda şok detaylar MASAK’ın Dilan-Engin Polat raporundaki detaylar ortaya çıktı. Raporda, Polat çiftinin şirketleri üzerinden nasıl para akışı sağlandığı anlatılıyor.
2024 MTV'ye yüzde 58,46 zam: Hangi araç için ne kadar MTV ödenecek? 2024 MTV'ye yüzde 58,46 zam: Hangi araç için ne kadar MTV ödenecek? Enflasyon rakamlarının netleşmesiyle yeni yılda uygulanacak yeniden değerleme oranı belli oldu. 2024'te vergi, harç ve cezalar yüzde 58,46 artacak. Cumhurbaşkanı'nın bu rakamı azaltma ya da artırma yetkisi bulunuyor. Değişiklik olmazsa Motorlu Taşıtlar Vergisi de bu oranda artacak. Peki bu değişimle 2024 yılında hangi araç sahibi ne kadar MTV ödeyecek?
Zam Gelmeyen Sigara Kalmadı; En Ucuzu 42 Lira Zam Gelmeyen Sigara Kalmadı; En Ucuzu 42 Lira JTİ, BAT, Philip Morris, Imperial Tobacco ardından bir sigara grubuna daha zam geldi. Bugün itibarıyla geçerli olan zamla beraber TT'nin en ucuz sigarası 42 TL oldu. Böylece zam gelmeyen sigara gurubu kalmadı.
THY tarihinin en büyük uçak siparişi: Airbus ile kritik pazarlık THY tarihinin en büyük uçak siparişi: Airbus ile kritik pazarlık Türk Hava Yolları (THY) yönetimi, tarihinin en büyük uçak siparişi için Airbus yetkilileri ile İstanbul'da bir araya geldi. Görüşmede toplam 355 adet uçağın satın alınması için istişare edildi.
5 Liralık Halk Ekmeğe Zam mı Geliyor? 5 Liralık Halk Ekmeğe Zam mı Geliyor? İstanbul’da İTO’ya bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 8 TL'ye yükseltilmişti. Zam sonrası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Halk Ekmek'e de zam gelip gelmeyeceği merak konusu olmuştu. Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama herhangi bir zammın şu an gündemde olmadığını açıkladı. Ancak maliyetlerin arttığı bilgisini de eklemeyi unutmadı.
Şifalı eldiven satan fenomen Şüheda Kaya hakkında skandal iddialar Şifalı eldiven satan fenomen Şüheda Kaya hakkında skandal iddialar Fenomen genç kadının "şifalı" eldiven satışından kazandığı servetle geceliği 50 bin liralık otellerde kaldığı iddia ediliyordu. "Şifalı" eldiven sorusuna verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çeken Kaya, gümüş eldivenli masajı anlatıp sahte olduğu iddia edilen belgelere cevap verdi.
Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye ne kadar? Tam bilet kaç lira? Milli Piyango yılbaşı çekilişi büyük ikramiye ne kadar? Tam bilet kaç lira? Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişine kısa bir zaman kala bilet fiyatları belli oldu. Peki çeyrek, yarım ve tam bilet fiyatları ne kadar?
Emekliler, banka hesaplarınızı kontrol edin;5000 Liralık ikramiyeler yatmaya başladı Emekliler, banka hesaplarınızı kontrol edin;5000 Liralık ikramiyeler yatmaya başladı 5000 TL emekli ikramiyesi ödemeleri başladı! Banka hesaplarınızı kontrol edin… İşte emekli Sandığı, SSK, BağKur tahsis numarasına göre ikramiye takvim
Sosyal medyada linç edilen Kurukahveci Mehmet Efendi cadı avının son kurbanı oldu Sosyal medyada linç edilen Kurukahveci Mehmet Efendi cadı avının son kurbanı oldu İsrail-Hamas savaşı sürerken boykot kampanyasına dahil edilen Kurukahveci Mehmet Efendi markası, iddialar üzerine açıklama yaptı.