Ekonomi

$ DOLAR
32,34 0,09 %
€ EURO
35,13 0,01 %
BIST
9.080 273,25 %
ALTIN
2.307,30 29,77 %
Dilan Polat'ın el konulan mal varlıkları yediemine teslim edilecek Dilan Polat'ın el konulan mal varlıkları yediemine teslim edilecek Sosyal medyadaki şatafatlı hayatıyla dikkati çeken fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın tüm mal varlıklarına el koyuldu. Çiftin lüks araçları da dahil tüm mal varlığı yediemine teslim edilecek
McDonald's İsrail'de askerlere yemek dağıttı, McDonald's Türkiye apar topar Filistin'e bağış yaptı McDonald's İsrail'de askerlere yemek dağıttı, McDonald's Türkiye apar topar Filistin'e bağış yaptı Mc Donald's, Gazze çevresindeki İsrail ordusuna ücretsiz yemek dağıttığını duyurdu. Türkiye'deki McDonald's yönetimi ise tepkilerin hedefi olmamak için apar topar Filistin'e yardım yapacağını açıkladı.
Diyanet yöneticisi fiyatları Allah belirliyor dedi öğrenciler yuhaladı Diyanet yöneticisi fiyatları Allah belirliyor dedi öğrenciler yuhaladı Trabzon’da MÜSİAD’ın düzenlediği “Hz. Hatice Örneği ile Kadının İş Dünyasındaki Yeri ve Önemi” konulu panele okul öğrencileri de getirildi. Panelde konuşmacı olan Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman Kaan, paneli ve konuşmasını eleştiren tarih öğretmeni Kadir Tiryakioğlu’na “Adam Smith ‘Fiyatları belirleyen gizli eldir’ dediğinde sıkıntı olmuyor da Allah resulü ‘Fiyatları belirleyen Allah’ dediğinde niye sıkıntı oluyor” diyerek yanıt verdi. Okul öğrencileri Kaan’ın cevabını yuhaladı.
Turkcell'in başına uzun süre sonra işi bilen bir yönetici geldi: Ali Taha Koç kimdir? Turkcell'in başına uzun süre sonra işi bilen bir yönetici geldi: Ali Taha Koç kimdir? Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. genel müdürlüğüne Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç getirildi.
Borsada tarihin en büyük halka arzı: TAB Gıda'dan 7 Milyarlık halka arz Borsada tarihin en büyük halka arzı: TAB Gıda'dan 7 Milyarlık halka arz Sermaye Piyasası Kurulu’ndan (SPK)halka arz için onay alan TAB Gıda, halka arz işlemlerinin tamamlanmasının ardından 6 milyar 825 milyon lira ile Türk lirası cinsinden tarihin en büyük halka arz büyüklüğü unvanına sahip olacak.
Milyonlarca çalışmayan emekliye tek seferlik 5 bin TL ikramiye verilecek Milyonlarca çalışmayan emekliye tek seferlik 5 bin TL ikramiye verilecek Milyonlarca çalışmayan emekliye tek seferlik 5 bin TL ikramiye verilecek. EYT'liler de ikramiyeden yararlanacak mı?
AKP'den açıklama! Emekliye ikramiye' de kapsam genişler mi? AKP'den açıklama! Emekliye ikramiye' de kapsam genişler mi? Emekli maaşı gündemiyle toplanan Kabine toplantısından sonra AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmayan emeklilere tek seferlik olarak 5 bin lira ödeneceğini açıkladı.
Emekli promosyonları ne kadar? Banka promosyonları artacak mı? Emekli promosyonları ne kadar? Banka promosyonları artacak mı? Emekli promosyonları ne kadar? Bankaların emeklilere maaşlarını taşımaları durumunda verdikleri banka promosyonları ile alakalı aramalar hız kazandı. Bir bankanın promosyon tutarını arttırmasından sonra diğer bankalarda promosyonların artıp artmayacağı merak konusu oldu.
Soylu'dan Halk TV'nin 3,5 milyon dolarlık villa iddiasına Cafer Mahiroğlu yanıtı Soylu'dan Halk TV'nin 3,5 milyon dolarlık villa iddiasına Cafer Mahiroğlu yanıtı Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun İstanbul’da 3 milyon dolara bir villa satın aldığı iddia edildi. Soylu, söz konusu iddiaya sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu, Soylu'yu aradı, özür diledi. Soylu ailesi haberle ilgili harekete geçti.
Halk TV: Süleyman Soylu İstanbul’da 3,5 Milyon Dolarlık lüks villa aldı Halk TV: Süleyman Soylu İstanbul’da 3,5 Milyon Dolarlık lüks villa aldı İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu’nun 28 Mayıs seçimlerinden birkaç ay önce yani İçişleri Bakanlığı koltuğunda otururken İstanbul’un gözde bir ilçesinde bulunan Mayevera isimli lüks projeden 3 milyon dolara (83 milyon TL) villa satın aldığı ortaya çıktı. Ancak Soylu’nun villayı kendi üzerine yaptırmadığı öğrenildi. Soylu ailesine milyon dolarlık villayı satan isme ulaştık.
Korkutan tahmin: Dolar 2025'te 45 lira, 2026'da 65 liraya çıkacak: 2028'de 120 lira... Korkutan tahmin: Dolar 2025'te 45 lira, 2026'da 65 liraya çıkacak: 2028'de 120 lira... Uluslararası Para Fonu (IMF) Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminlerini paylaşırken dolar/TL kuru içinde acı tablo ortaya çıktı. IMF'nin verilerine göre, dolar/TL'nin 2025’te 44,99’a, 2026’da 65,32’ye, 2027’de 89,02’ye, 2028’de 119,85’e yükselmesi bekleniyor.
Vergi, ceza ve harçlara bugünden itibaren dev zam! Vergi, ceza ve harçlara bugünden itibaren dev zam! MTV başta olmak üzere ek MTV, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, pasaport harcı, araç muayene ücreti, Gelir Vergisi gibi kalemlerde ocak ayından itibaren uygulanacak vergi zammı öne çekildi.
Erdoğan'dan emeklilere müjde: Çalışmayan emekliye bir defaya mahsus 5 Bin lira ikramiye Erdoğan'dan emeklilere müjde: Çalışmayan emekliye bir defaya mahsus 5 Bin lira ikramiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Emeklilerimize bir defalığa mahsus olmak üzere 5 bin Türk Lirası ödemeyi kararlaştırdık. Hem emekli olup hem çalışanlar kapsam dışında olacak" dedi. Erdoğan ödemelerin kasım ayında başlayacağını duyurdu.
Efe Rakı ürünlerine yüzde 7 zam geldi: 70'lik Efe Gold 649 lira oldu Efe Rakı ürünlerine yüzde 7 zam geldi: 70'lik Efe Gold 649 lira oldu Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Efe rakı grubuna yüzde 7 zam geldiğini duyurdu. En son Mey grubu rakıya maliyet zammı gelmişti.
Erdoğan o soruşturmada adı geçtiği için Binali Yıldırım'a çok kızmış Erdoğan o soruşturmada adı geçtiği için Binali Yıldırım'a çok kızmış Binali Yıldırım’ın, 25 milyon dolarlık bir usulsüz komisyona aracılık ederek devleti zarara uğrattığı gerekçesiyle tutuklanan eski Varlık Fonu Başkanı Mehmet Bostan ve Mineks adlı yatırım danışmanlığı şirketinin patronu Bülent Göktuna’nın ifadelerinde ismi geçmesinden dolayı Erdoğan’ın çok kızdığı belirtilirken; Başsavcılık kaynakları Yıldırım’ın söz konusu soruşturmada şüpheli olmadığını ifade etti.
Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesinde son durum Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? 5000 TL Cumhuriyet ikramiyesinde son durum Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı sebebiyle 29 Ekim'de de verileceği iddiası gündem oldu. Konu ile ilgili AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıklama yaptı. Peki, emekli ikramiyesi ne zaman verilecek? Emeklilere 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi?
Şişenin 4'te 3'ü vergiye gidiyor Şişenin 4'te 3'ü vergiye gidiyor Kamu bu yıl alkollü içkilerden 55 milyar 507 milyon TL vergi geliri bekliyor. Son bir yılda rakıya yüzde 65’ten fazla zam gelirken satış miktarı ise 19 yılda 44 milyon litreden 38 milyon litreye düştü.