Ekonomi

$ DOLAR
32,53 0,04 %
€ EURO
34,92 -0,05 %
BIST
9.717 -5,32 %
ALTIN
2.437,80 1,58 %
500 TL’lik banknot ne zaman geliyor? 500 TL’lik banknot ne zaman geliyor? Merkez Bankası’nın 500 TL'lik banknotların gündemlerinde olmadığı hem önceki yönetimi hem de yönetimi tarafından yalanlansa da yeni banknot basılacağı iddiaları gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Şenol Babuşçu geçtiğimiz yıllarda da gündeme getirdiği 500 TL’lik yeni banknotların basımı için hazırlık yapıyor iddiasını yeniden tekrarladı.
Seçil Erzan'ın dolarları alıp kameraya gülümsediği görüntüleri ortaya çıktı Seçil Erzan'ın dolarları alıp kameraya gülümsediği görüntüleri ortaya çıktı Türkiye'yi sarsan dolanrıcılık davasında, Seçil Erzan ve para alan diğer şüpheli Nazlı Can'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Dosyaya giren görüntülerde Seçil Erzan, Çorlu'da kuyumcu olan iş insanı Ömer Kahraman'ı yanına gittiği ve sık sık görüntülü olarak görüştüğü görüldü. O görüntünün fotoğraf karesi de dosyaya girdi. Ayrıca iş insanına para almak için gönderdiği Nazlı Can'ın, paralarla poz vermiş yeni görüntüleri de ortaya çıktı.
Türk vatandaşlarına Yunan adalarına 7 gün vizesiz seyahat hakkı geldi Türk vatandaşlarına Yunan adalarına 7 gün vizesiz seyahat hakkı geldi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye- Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunmak üzere Yunanistan'a gitti. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis'le görüştü, iki lider ardından basın toplantısı düzenledi. Miçotakis, Türk vatandaşlarına 10 Yunan adası için 7 günlük vize muafiyeti sağlanacağını duyurdu.
Çalışan emekliye 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, bugün yatar mı? Çalışan emekliye 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, bugün yatar mı? Çalışan emekliler 5000 TL ikramiye alamadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada toplamda 4 milyon 680 bin çalışan emekli ve ÇKS'lilere 5000 TL ikramiye ödemesi yapılacağını belirtmişti. İşte, 7 Aralık 2023 Perşembe günü itibarıyla çalışan emekliye 5000 TL emekli ikramiyesinde son durum...
Gaye Erkan ile   Banka genel müdürleri toplantısının ayrıntıları ortaya çıktı Gaye Erkan ile Banka genel müdürleri toplantısının ayrıntıları ortaya çıktı Merkez Bankası Başkanı Gaye Erkan, dün bankacılık sektörü yöneticileriyle bir toplantı yaptı. Toplantı, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) üst yönetimi ile gerçekleşirken TBB'den konuya ilişkin açıklama geldi.
2024'te 1 dolar kaç TL olacak? 2024'te 1 dolar kaç TL olacak? İngiliz haber ajansı Reuters'ın yaptığı anket birçok gelişmekte olan ülke para biriminin 2024'te dolar karşısında değer kazanacağını öngördü. Ankette TL'nin ise 33 seviyesine geleceği kaydedildi.
Rize AVM'deki hediye paketi şeklindeki süsleme haç işaretine benzetildiği için kaldırıldı Rize AVM'deki hediye paketi şeklindeki süsleme haç işaretine benzetildiği için kaldırıldı Rize'de bulunan bir alışveriş merkezinin yeni yıl nedeniyle dış cephesine yaptırdığı hediye paketi görünümlü ışıklandırma bazı yurttaşların tepkisini çekti. Yurttaşlar tarafından haç işaretine benzetilen ışıklandırma tepkilerin ardından kaldırıldı.
Ponzi Mine kimdir? Mine Mumcu'nun dolandırdığı ünlüler kimler? Ponzi Mine kimdir? Mine Mumcu'nun dolandırdığı ünlüler kimler? Ünlü futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan'ın ardından şimdi de 'Ponzi Mine' ortaya çıktı. Mine Mumcu'nun çok sayıda ünlü ismi benzer yöntemle dolandırdığı iddia edildi. Mağdurlar arasında ise Ece Erken, Burcu Kıratlı, Sinan Akçıl ve Semih Erdem gibi çok sayıda ünlü ismin olduğu belirtiliyor. Hakkında 39 tane dava açılan Mine Mumcu’nun ve boşandığı eşinin nerede olduğu ise bilinmiyor.
ABD'de 10 ev satın alan Eylül Öztürk kendini böyle savundu: Tutumlu kadınım para biriktirdim ABD'de 10 ev satın alan Eylül Öztürk kendini böyle savundu: Tutumlu kadınım para biriktirdim Fenomenlere başlatılan operasyonda mal varlığına el konulan Eylül Öztürk, Amerika'daki 10 evini nasıl satın aldığını anlatarak isyan etti. Yıllarca birikim yaparak ev aldığını iddia eden Öztürk, bu süreçte kendisine "Hırsız" diyenlere de hakkını haram ettiğini söyledi.
Türkiye'nin İsrail ile ticareti Gazze'deki savaşa rağmen tam gaz sürüyor: Silah bile gidiyor Türkiye'nin İsrail ile ticareti Gazze'deki savaşa rağmen tam gaz sürüyor: Silah bile gidiyor Hükümet cephesinden Gazze'deki saldırılar nedeniyle "terör devleti" ve "soykırım" suçlamaları gelirken Türkiye ile İsrail arasından ticaret kesintisiz devam ediyor. Türkiye'den İsrail'e satılan ürünler listesinde çelik ve kimyevi ürünler başı çekerken listede az da olsa silah ve silah parçaları da yer alıyor.
Emeklilik başvurusunda Ocak ayı detayı: Ocak'ta emekli olanlar daha yüksek maaş mı alacak? Emeklilik başvurusunda Ocak ayı detayı: Ocak'ta emekli olanlar daha yüksek maaş mı alacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 2024 Ocak ayında emeklilik müracaatında bulunanların yüzde 7 oranında daha fazla emekli maaşı alacağını belirtti.
İktidara yakın gazeteci Cem Küçük'ten asgari ücret tahmini İktidara yakın gazeteci Cem Küçük'ten asgari ücret tahmini Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşme sonrası asgari ücret zammıyla ilgili bir tahminde bulundu.
Hakan Fidan: İsrail ile ilişkilerimiz Filistin davasına zarar vermiyor Hakan Fidan: İsrail ile ilişkilerimiz Filistin davasına zarar vermiyor CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Gazze'ye yönelik saldırıları süren İsrail ile Türkiye arasındaki ticari ve diplomatik ilişkilerle ilgili soru önergesi vererek konuyu Meclis gündemine taşıdı.
Asuman Krause Etiler'deki kiracısından 25 bin lira istedi, başı derde girdi Asuman Krause Etiler'deki kiracısından 25 bin lira istedi, başı derde girdi Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı: Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı: Neslim Güngen kimdir? Sosyal medya fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmalara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı.
AKP Yüzyılı: Açılmamış havalimanına müdür atadılar AKP Yüzyılı: Açılmamış havalimanına müdür atadılar Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ndeki (DHMİ) kadrolaşmayı kaleme aldığı yazılarının ardından bugün de açılmamış havalimanlarına müdür atandığını yazdı.
Vergi Uzmanı Tütün ve Alkol ürünleri için iyimser tahminini açıkladı Vergi Uzmanı Tütün ve Alkol ürünleri için iyimser tahminini açıkladı Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, aralık ayında Yİ-ÜFE sıfır dahi açıklansa akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinin maktu ÖTV tutarlarına yapılacak zam oranını açıkladı.