Ekonomi

$ DOLAR
32,50 0,03 %
€ EURO
34,69 -0,04 %
BIST
9.693 168,87 %
ALTIN
2.499,53 15,04 %
Türkiye'nin İsrail ile ticareti Gazze'deki savaşa rağmen tam gaz sürüyor: Silah bile gidiyor Türkiye'nin İsrail ile ticareti Gazze'deki savaşa rağmen tam gaz sürüyor: Silah bile gidiyor Hükümet cephesinden Gazze'deki saldırılar nedeniyle "terör devleti" ve "soykırım" suçlamaları gelirken Türkiye ile İsrail arasından ticaret kesintisiz devam ediyor. Türkiye'den İsrail'e satılan ürünler listesinde çelik ve kimyevi ürünler başı çekerken listede az da olsa silah ve silah parçaları da yer alıyor.
Emeklilik başvurusunda Ocak ayı detayı: Ocak'ta emekli olanlar daha yüksek maaş mı alacak? Emeklilik başvurusunda Ocak ayı detayı: Ocak'ta emekli olanlar daha yüksek maaş mı alacak? SGK Uzmanı Özgür Erdursun, 2024 Ocak ayında emeklilik müracaatında bulunanların yüzde 7 oranında daha fazla emekli maaşı alacağını belirtti.
İktidara yakın gazeteci Cem Küçük'ten asgari ücret tahmini İktidara yakın gazeteci Cem Küçük'ten asgari ücret tahmini Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile yaptığı görüşme sonrası asgari ücret zammıyla ilgili bir tahminde bulundu.
Hakan Fidan: İsrail ile ilişkilerimiz Filistin davasına zarar vermiyor Hakan Fidan: İsrail ile ilişkilerimiz Filistin davasına zarar vermiyor CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Gazze'ye yönelik saldırıları süren İsrail ile Türkiye arasındaki ticari ve diplomatik ilişkilerle ilgili soru önergesi vererek konuyu Meclis gündemine taşıdı.
Asuman Krause Etiler'deki kiracısından 25 bin lira istedi, başı derde girdi Asuman Krause Etiler'deki kiracısından 25 bin lira istedi, başı derde girdi Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı: Neslim Güngen kimdir? Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı: Neslim Güngen kimdir? Sosyal medya fenomenlere yönelik başlatılan soruşturmalara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya fenomeni ve güzellik salonu sahibi Neslim Güngen hakkında soruşturma başlatıldı.
AKP Yüzyılı: Açılmamış havalimanına müdür atadılar AKP Yüzyılı: Açılmamış havalimanına müdür atadılar Sözcü yazarı İsmail Saymaz, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’ndeki (DHMİ) kadrolaşmayı kaleme aldığı yazılarının ardından bugün de açılmamış havalimanlarına müdür atandığını yazdı.
Vergi Uzmanı Tütün ve Alkol ürünleri için iyimser tahminini açıkladı Vergi Uzmanı Tütün ve Alkol ürünleri için iyimser tahminini açıkladı Vergi Uzmanı Ozan Bingöl, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, aralık ayında Yİ-ÜFE sıfır dahi açıklansa akaryakıt, alkol ve tütün ürünlerinin maktu ÖTV tutarlarına yapılacak zam oranını açıkladı.
İsrail gazetesinden çarpıcı Erdoğan yorumu: Bir liderin çaresiz çığlığı.. İsrail gazetesinden çarpıcı Erdoğan yorumu: Bir liderin çaresiz çığlığı.. İsrail basını, Erdoğan ve İsrail-Türkiye ilişkilerini konu alan bir başyazı yayımladı. Başyazıda, Erdoğan'ın Netanyahu'yu "Gazze kasabı" olarak nitelendirdiği açıklamalarının "geri dönüşü" olmadığını belirtti.
Elon Musk kıskançlıktan çatlayacak: TOGG satışları Kasım'da Tesla'yı geçti Elon Musk kıskançlıktan çatlayacak: TOGG satışları Kasım'da Tesla'yı geçti TOGG kasım ayındaki teslimat atağıyla 2023 yılı satışları dikkate alındığında Tesla'yı geride bıraktı
Dilan Polat pandemisi: Şampiyonlar Ligi masasındaki tüm fenomenlerin şirketlerine kayyum atandı Dilan Polat pandemisi: Şampiyonlar Ligi masasındaki tüm fenomenlerin şirketlerine kayyum atandı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat'ın 2019 yılında "şampiyonlar ligi" açıklamasıyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatılmıştı. Gazeteci Murat Ağırel, o isimlerin şirketlerine kayyum atandığını duyurdu.
Enflasyon Açıklandı; Memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak? Enflasyon Açıklandı; Memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak? Milyonlarca işçi, emekli ve memuru yakından ilgilendiren kasım ayı enflasyon verileri açıklandı. Böylece maaşlarda 5 aylık enflasyon farkı da netleşti. Peki memur ve emeklilerin maaş zammı ne kadar olacak?
Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline aylık 45 bin lira "hayat pahalılığı tazminatı... Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline aylık 45 bin lira "hayat pahalılığı tazminatı... Bu tazminattan bir süre öncesine kadar MB Başkanı olan ve 5 ay önce BDDK Başkanlığı’na atanan Şahap Kavcıoğlu da yararlanacak
İnternette 49 Bin Liraya Dr. ünvanı satıyorlar: Siyasiler de böyle mi Dr. Oldu? İnternette 49 Bin Liraya Dr. ünvanı satıyorlar: Siyasiler de böyle mi Dr. Oldu? Sosyal medyada “Siyasete atılacaklar, kısa sürede Dr. unvanı alın” gibi çok sayıda reklam yer alıyor, 49 bin TL’ye diploma ve Dr. unvanı satılıyor. Diploma denilen kağıdı ise Uluslararası Dublin Üniversitesi isimli bir şirket veriyor
Erdoğan'dan dolandırılan futbolcular, Seçil Erzan, Fatih Terim ve Hakan Ateş açıklaması Erdoğan'dan dolandırılan futbolcular, Seçil Erzan, Fatih Terim ve Hakan Ateş açıklaması Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığı olayı hakkında ilk kez konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Futbolcu arkadaşlarla ilgili süreç devam ediyor. Bankanın en üst düzey yöneticileri ile ilgili de şu anda bütün soruşturmalar devam ediyor. Öyle zannediyorum ki kısa zamanda netice alırız" dedi.
Kasımda en çok satılan elektronik ürün belli oldu Kasımda en çok satılan elektronik ürün belli oldu Kasım ayında tüm markalar özel günlerde indirimler yapıyor. Birçok firma satışlarla yüksek cirolara ulaşıyor. Tüketicilerin online kanallardan en çok neleri satın aldığı da bir analizle ortaya çıktı
Erdoğan BAE ve Katar'dan 20 Milyar Dolar isteyecek Erdoğan BAE ve Katar'dan 20 Milyar Dolar isteyecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu hafta Körfez'e gerçekleştireceği ziyaret sırasında Asya'yı Avrupa'ya bağlayacak ulaşım koridorunun hayata geçmesi için 23.5 milyar dolarlık kaynak arayacak. Erdoğan bu öncelikle Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’dan finansman arayacak.