Ekonomi

$ DOLAR
32,59 0,11 %
€ EURO
34,85 0,11 %
BIST
9.693 168,87 %
ALTIN
2.509,30 24,82 %
Fatih Altaylı'dan Hafize Gaye Erkan yorumu: Akım derken bokum demiş Fatih Altaylı'dan Hafize Gaye Erkan yorumu: Akım derken bokum demiş Fatih Altaylı, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın İstanbul'da ev bulamadıkları için annesinin yanına yerleştiğini açıklamasına ilişkin olarak, "Akım derken bokum demenin tam tarifidir" yorumunu yaptı.
Apple iPhone sahiplerini uyardı: Bunları sakın kullanmayın Apple iPhone sahiplerini uyardı: Bunları sakın kullanmayın Teknoloji devi Apple, sertifikalandırılmamış Apple şarj cihazları ve kablolarının kullanılmasına karşı uyarıyor. Peki, sahte Lightning/USB-C şarj kabloları ve şarj aletlerinin kullanımı hangi sorunlara yol açıyor? İşte ayrıntılar...
"6'lı Masa seçimi bilerek kaybetti" diyen İnce: İmamoğlu’nu destekleyeceğimi açıklamamla CHP'de korku başladı "6'lı Masa seçimi bilerek kaybetti" diyen İnce: İmamoğlu’nu destekleyeceğimi açıklamamla CHP'de... İnce, "7 cumhurbaşkanı yardımcısı olmaz, 6'lı Masa yanlış" dediğini hatırlatarak, "Artık hiçbir şey yapamayan Erdoğan'a seçimi bile bile verdiler
Fatih Altaylı'dan, Hafize Gaye Erkan'ın kira şikayetine yanıt Fatih Altaylı'dan, Hafize Gaye Erkan'ın kira şikayetine yanıt TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, "İstanbul, Manhattan’dan pahalı olur mu? Biz İstanbul’da ev bulamadık. Müthiş pahalı. Annemlere yerleştik, onların yanında kalıyoruz" açıklamasında bulundu. Erkan'ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken; ifadelere bir yorum da gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi.
Asgari ücret, Memur ve emekli maaşlarında 1 Ocak 2024 zam oranı belli oldu Asgari ücret, Memur ve emekli maaşlarında 1 Ocak 2024 zam oranı belli oldu Milyonlarca memur, emekli ve çalışan gözünü 2024 yılında yapılacak olan zamlara çevirdi. Asgari ücret ve emekli zammı için birçok farklı hesaplar yapılırken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan konuya ilişkin önemli bir açıklama geldi.
Hamas'ın Türkiye'deki 3 kilit yöneticisi ABD ve İngiltere tarafından yaptırım listesine alındı Hamas'ın Türkiye'deki 3 kilit yöneticisi ABD ve İngiltere tarafından yaptırım listesine alındı ABD ve İngiltere, Türkiye'deki faaliyetleri nedeniyle yaptırım listesine aldıkları üç Hamas yetkilisi ile iş yapan kişi ve finansal kuruluşları yaptırımlara hedef olabilecekleri konusunda uyardı.
Dilan Polat cezaevinde röportaj verdi! "Artık dayanamıyorum..." Dilan Polat cezaevinde röportaj verdi! "Artık dayanamıyorum..." Sosyal medyadaki lüks yaşamlarıyla dikkat çeken ve hakkında birçok haber çıkan Polat çifti, MASAK'ın araştırması sonucu kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanmıştı. HaberTürk TV, cezaevindeki Dilan Polat'a avukatı aracılığıyla sorular sordu. Polat, her şeyin iftira olduğunu savunarak, "çok üzülüyorum, artık dayanamıyorum" ifadelerini kullandı. İşte o röportajda sorulan tüm sorular...
EYT'liler için büyük tehlike: Kimlerin emekliliği iptal edilebilir EYT'liler için büyük tehlike: Kimlerin emekliliği iptal edilebilir Program yapımcısı Armağan Çağlayan, beş yıl önce emekli olan bir arkadaşının emeklilik işlemlerinde hata yapıldığını, beş yıldır aldığı aylığı faiziyle geri istendiğini belirtti. SGK, geriye dönük denetim ve incelemeler sonucu aylığı azaltabildiği gibi emekliliği tümüyle iptal edebiliyor. Peki kimlerin emekliliği iptal edilip borç çıkartılabilir?
Serenay Sarıkaya güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Yine pozlarıyla çok konuşuldu, beğeni yağmuruna tutuldu! Serenay Sarıkaya güzelliğiyle herkesi kendine hayran bıraktı! Yine pozlarıyla çok konuşuldu Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sosyal medya hesabından bir marka için verdiği pozları paylaştı. Sarıkaya, takipçilerinden tam not alırken, güzelliyle herkesi kendine hayran bıraktı.
Ticaret Bakanı Bolat: İsrail ile ticareti devlet şirketleri yapmıyor Ticaret Bakanı Bolat: İsrail ile ticareti devlet şirketleri yapmıyor Ticaret Bakanı Bolat, devlet şirketlerinin İsrail ile ticaret yapmadığını, ticaretin özel şirketlerle yapıldığını açıkladı. İsrail’e giden gemilerin de bu çerçevede olduğunu belirtti.
Bu da İzmir Ponzisi: Betül Kazar'ın 100 Milyon liralık vurgunu Bu da İzmir Ponzisi: Betül Kazar'ın 100 Milyon liralık vurgunu İzmir'de Betül Kazar isimli kadın kendini muhasebeci ve finans uzmanı olarak tanıttı. Yüksek kar vaadiyle vatandaşlardan tam 100 milyon lira toplayan şahıs kayıplara karıştı.
Erdoğan'ın Sevmediği Dergiden yine Cumhurbaşkanı'nı Kızdıracak Sözler Erdoğan'ın Sevmediği Dergiden yine Cumhurbaşkanı'nı Kızdıracak Sözler Ekonomim gazetesi köşe yazarı Osman Ulagay, bugünkü yazısında dışarıdan gelecek sıcak para beklentilerine değindi. The Economist ve Bloomberg'deki yorumları köşesine taşıyan Ulagay, Erdoğan’ın Batı ile ciddi siyasi sorunlar yaşamasının risklerine değindi.
Plaka baronları böyle istiyor: Taksi plakaları en az 20 milyon lira olmalıymış Plaka baronları böyle istiyor: Taksi plakaları en az 20 milyon lira olmalıymış İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakalarının ucuz kaldığını belirterek, en az 20 milyon lira olması gerektiğini söyledi.
Aylık gelirini paylaşmıştı... Eylül Öztürk'ün yayımladığı tabloda dikkat çeken 'ş' ayrıntısı Aylık gelirini paylaşmıştı... Eylül Öztürk'ün yayımladığı tabloda dikkat çeken 'ş' ayrıntısı Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. Hayatları mercek altına alınan çiftlerden biri de, kısa süre önce Amerika’ya taşınan Eylül Öztürk-Kenan Özkan çifti oldu.
Yabancı yatırımcıların 'Erdoğan' kaygısı! 'Daha fazla kanıt istiyorlar' Yabancı yatırımcıların 'Erdoğan' kaygısı! 'Daha fazla kanıt istiyorlar' 2024 yılı için Türkiye ekonomisine dair değerlendirmelerde bulunan Bloomberg, yabancı yatırımcıların kaygılarını paylaştı.
Dilan Polat'ın rakibi Aymira Koçaklı yeni şube açtı Dilan'a mesaj gönderdi: Çakallar gitti.. Dilan Polat'ın rakibi Aymira Koçaklı yeni şube açtı Dilan'a mesaj gönderdi: Çakallar gitti.. Engin ve Dilan Polat çiftinin kara para aklama ile vergi kaçırma suçlarından tutuklanmasından sonra gözler güzellik merkezi olan fenomenlere çevrilmişti. 96 güzellik salonu, 21 evi, 12 arabası olduğu iddia edilen Aymira Koçaklı dikkat çeken isimlerin başında yer alıyordu. Temiz ticaret yaptığını söyleyerek "MASAK beni incelesin" diyen Koçaklı sosyal medya hesabından yeni güzellik merkezi şubesinin açılış görüntülerini paylaştı.
AKP'li Efkan Ala'dan Gazze itirafı: Silah gönderebilsek göndermez miyiz? AKP'li Efkan Ala'dan Gazze itirafı: Silah gönderebilsek göndermez miyiz? AKP Genel Başkanvekili Milletvekili Efkan Ala, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada muhalefetin Gazze'yle ilgili tepkileri üzerine "Silah gönderebilsek göndermez miyiz? Siz ambargo nedir biliyor musunuz?" diye yanıt verdi.