Ekonomi

$ DOLAR
32,37 0,05 %
€ EURO
35,05 -0,01 %
BIST
9.080 273,25 %
ALTIN
2.324,21 3,79 %
Fergio House mucidi ortaya çıktı! Kendilerini mimar olarak tanıtmışlar Fergio House mucidi ortaya çıktı! Kendilerini mimar olarak tanıtmışlar İstanbul'da 'Fergio House' ismini verdikleri villadan müstehcen içerikli parti yapmaya hazırlanırken polis operasyonuyla yakalandıktan sonra tutuklanan ikiz kardeşler Serhat ve Ferhat Günay ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.
Bahçeli emekliye 7 bin lira seyyanen zam istedi, Mehmet Şimşek karşı çıktı Bahçeli emekliye 7 bin lira seyyanen zam istedi, Mehmet Şimşek karşı çıktı Bakan Şimşek'in "Dengeli ve enflasyon hedefleriyle tutarlı bir zam" oranını desteklediği kaydedildi
Borsa'da en çok prim yapan hisse belli oldu Borsa'da en çok prim yapan hisse belli oldu Borsa İstanbul'da bu hafta en çok yükselen yüzde 21,16 ile Akfen Yenilenebilir Enerji oldu.
Cem Yılmaz lüks villasını 100 Milyona satışa çıkardığı haberlerini yalanladı: Hiç komik değil Cem Yılmaz lüks villasını 100 Milyona satışa çıkardığı haberlerini yalanladı: Hiç komik değil Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı ve açıklamalarıyla da çok konuşulan Cem Yılmaz bu defa lüks villasıyla gündeme geldi. Yılmaz’ın İstanbul'un en gözde semtlerinden Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığı iddia edildi.
Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken Seçil Erzan göndermesi Kızılcık Şerbeti'nde dikkat çeken Seçil Erzan göndermesi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümünde gizli fon göndermesiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Dizideki o sahne gündem oldu
Emekli maaşlarında enflasyon farkı zamları e-Devlet'e yansıdı Emekli maaşlarında enflasyon farkı zamları e-Devlet'e yansıdı SGK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılan yüzde 37.57 zam oranına göre hesaplanmış yeni maaş bilgileri e-Devlet uygulamasına yüklendi
Bitcoin, ETF emirlerinin gelmeye başlamasıyla 48 bin doları aştı Bitcoin, ETF emirlerinin gelmeye başlamasıyla 48 bin doları aştı ETF emirlerinin gelmeye başlamasıyla Mart 2022’den bu yana ilk defa 48 bin doların üzerinde işlem görüyor.
SSK ve Bağ-Kur emekli maaşına ek zamda flaş gelişme: Erdoğan'a sunuldu SSK ve Bağ-Kur emekli maaşına ek zamda flaş gelişme: Erdoğan'a sunuldu SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek zam çalışması tamamlandı. Hükümet, SSK ve Bağ-Kur emekli aylıklarına iyileştirilme yapılmasına yönelik çalışmada sona yaklaştı.
Tekel Bayisi Özgür Aybaş ortalığı karıştırdı: Murat Kurum alkollü içki satışında o yasağı esnetecek mi? Tekel Bayisi Özgür Aybaş ortalığı karıştırdı: Murat Kurum alkol satışında o yasağı esnetecek mi? Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’un saat 22.00’de başlayan alkollü içki satış yasağını saat 24.00’e uzatacağı vaadinde bulunduğunu iddia etti. Paylaşımın yayılması üzerine Özgür Aybaş, ifadelerin ironi olduğunu açıkladı.
Ünlü ABD Bankası JPMorgan 2024 yıl sonu Dolar kuru tahminini açıkladı: 36 TL Ünlü ABD Bankası JPMorgan 2024 yıl sonu Dolar kuru tahminini açıkladı: 36 TL JPMorgan, bugün 30 seviyesini aşan dolar/TL için 2024 yıl sonu tahminini 34 seviyesinden 36’ya revize etti
İşte Türkiye Yüzyılı: Türk Pasaportuyla vizesiz girilebilen ülke sayısı 118’e ulaştı İşte Türkiye Yüzyılı: Türk Pasaportuyla vizesiz girilebilen ülke sayısı 118’e ulaştı Pasaport sahiplerinin vizesiz gidebildikleri ülke sayılarına göre sıralanan Henley Pasaport Endeksi'ne göre geçen yıl 111 olan Türkiye’nin vizesiz girebildiği ülke sayısı bu yıl 118’e ulaştı. Üç ayda bir yayınlanan 2024 Henley Pasaport Endeksi'nde altı ülke ise, 194 vizesiz destinasyonla ilk sırayı paylaştı.
Refah payı için düğmeye basıldı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Refah payı için düğmeye basıldı! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SSK, Bağ-Kur emeklisinin gözü refah payı olarak yapılacak ek zamma çevrildi. Emekli Sandığı emeklileri ile SSK, Bağ-Kur emeklileri arasında oluşan 11.68 puanlık zam farkı giderilmesi bekleniyor. İşte masadaki rakamlar...
2024'ün en güçlü orduları listesi açıklandı: TSK kaçıncı sırada? Türk Ordusu 3 sıra yükseldi 2024'ün en güçlü orduları listesi açıklandı: TSK kaçıncı sırada? Türk Ordusu 3 sıra yükseldi Rusya ve Ukrayna arasında 2022'de savaş başlaması sebebiyle silahlanma yarışı artarken, 2024 yılının askeri güç sıralaması "2024'ün En Güçlü Askeri Kuvvetleri" adlı listenin yayımlanmasıyla belli oldu. Türkiye bu yıl, geçen seneki listeye göre üç basamak birden yükseldi.
Bankalar mevduat faizlerini düşürdü: Hangi banka kaç faiz veriyor? 1 Milyon lira aylık ne getiriyor? Bankalar mevduat faizlerini düşürdü: Hangi banka kaç faiz veriyor? 1 Milyon lira aylık ne getiriyor? Merkez Bankası'nın son faiz artırımıyla yüzde 52'yi aşan TL mevduat faizleri, yeni yılla beraber düşüşe geçti. Bazı bankalarda mevduat faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar geriledi. Bankaların yeni oranları belli oldu. İşte 1 milyon liranın getirisi...
Yabancı içkilere büyük zam geldi: Martini, Viski, Cin kaç lira oldu? Yabancı içkilere büyük zam geldi: Martini, Viski, Cin kaç lira oldu? Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, ithal içkilere de zam geldiğini duyurdu.
Ayda 36 bin yılda 600 bin TL kazandırıyor! Mevduat faiz oranları parası olana göz kırpıyor Ayda 36 bin yılda 600 bin TL kazandırıyor! Mevduat faiz oranları parası olana göz kırpıyor Parası olmayan ay sonunu getirmeye çalışırken, az da olsa parası olan gözünü mevduat faizlerine dikmiş durumda. Bankaların mevduat faiz oranları parası olanların iştahını kabartmaya devam ediyor. Eğer söz konusu faiz oranları böyle devam ederse 1 Milyon TL'si olanın yıl sonu kazancı 600 bin TL'yi bulabiliyor. Aylık faiz ise 36 bin TL'ye ulaşıyor. Peki mevduat faizi mi? Gayrimenkul yatırımı mı? Uzman isim süre vererek açıkladı.
İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi: Marmaray, Metro, Metrobüs, Taksi indi bindi kaç lira oldu? İstanbul'da ulaşım ücretlerine zam geldi: Marmaray, Metro, Metrobüs, Taksi indi bindi kaç lira oldu? İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında taksi ve servis ücretlerine yüzde 28,09, İBB'ye bağlı toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.