Ekonomi

$ DOLAR
32,38 0,06 %
€ EURO
35,03 -0,03 %
BIST
9.138 58,25 %
ALTIN
2.326,89 6,48 %
Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a sahip çıktı: Dedikoduları ve fitne tüccarlarını.. Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a sahip çıktı: Dedikoduları ve fitne tüccarlarını.. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında ortaya atılan iddialar gündemi sarsarken AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin ilk kez konuştu. Erdoğan, çıkan iddialara imada bulunarak, "Dedikodular üzerinden bir bardak suda fırtına koparmaya çalışan fitne tüccarlarını kesinlikle umursamıyoruz" ifadelerini kullandı.
Yeni emekli maaşları belli oldu! Emeklilere yüzde 49,25 zam  farkı ne zaman ödenecek? Yeni emekli maaşları belli oldu! Emeklilere yüzde 49,25 zam farkı ne zaman ödenecek? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, SSK ve Bağ-kur emeklilerine yapılacak zam oranının yüzde 49,25'e çıkarıldığını duyurdu. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaş artış oranına göre ek zammı hesaplandı. Peki emeklilerin maaş farkları ne zaman hesaplara yatacak? Emekli maaşları ne kadar oldu? İşte yeni emekli maaşları...
SSK ve Bağ-Kur Emeklilerinin zam oranı Yüzde 49,25'e yükseltildi SSK ve Bağ-Kur Emeklilerinin zam oranı Yüzde 49,25'e yükseltildi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarının Ocak 2024 itibarıyla 6 aylık artış oranını yüzde 49,25’e yükseltildiğini açıkladı.
Buket Aydın, Şahan Gökbakar ve Özgür Demirtaş'a ağzına geleni söyledi Buket Aydın, Şahan Gökbakar ve Özgür Demirtaş'a ağzına geleni söyledi Ünlü sunucu Buket Aydın, "Hesabı erkek ödemeli. Erkekliğin doğasından gelir" demişti. Komedyen Şahan Gökbakar da Aydın’ın “Maddi durumu kötü biriyle birlikte olmam” açıklamalarını yaptığı paylaşımla ti’ye aldı.
Mehmet Ağar ve Hafize Gaye Erkan akraba mı? Açıklama geldi Mehmet Ağar ve Hafize Gaye Erkan akraba mı? Açıklama geldi Mehmet Ağar, Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile akraba olduğuna dair iddiayı yalanladı, “Kendileri ile hemşerilik bağı dışında herhangi bir bağımız yok” dedi.
Özgür Demirtaş’tan Buket Aydın’a Kredi Kartı göndermesi Özgür Demirtaş’tan Buket Aydın’a Kredi Kartı göndermesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Hesabı ödemeyen erkek benimle yemeğe çıkmasın” açıklamasını yapan Buket Aydın’a verdiği yanıtla sosyal medyada gündem oldu.
Saray'dan günler sonra açıklama yerine yalanlama: Erdoğan Hafize Gaye Erkan ile görüşmeyecekmiş Saray'dan günler sonra açıklama yerine yalanlama: Erdoğan Hafize Gaye Erkan ile görüşmeyecekmiş Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarınki programında Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan ile görüşmesinin bulunmadığını duyurdu.
Uzay Ajansı Başkanından tepkilere Seçil Erzanlı yanıt: Futbol vurgununda daha fazlası çalındı Uzay Ajansı Başkanından tepkilere Seçil Erzanlı yanıt: Futbol vurgununda daha fazlası çalındı Türkiye Uzay Ajansı Kurucu Başkanı Serdar Hüseyin Yıldırım katıldığı canlı yayında astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için 55 milyon dolar ödendiği yönündeki eleştirilere yanıt verdi. Seçil Erzan'ın futboldaki fon vurgununa gönderme yapan bir yazardan alıntı yapan Yıldırım, "Bir yazarımız geçen gün makalesinde yazmış çok hoşuma gitti. Türkiye'de sahtekarlık operasyonunda futbolcuların da karıştığı bir şeydi. 'Bundan çok daha fazlası çalındı' dedi. Böyle bir rakam bu" dedi.
Rahmi Koç'un Aylin Kotil için İmamoğlu'na yazdığı mektup olayı nedir? Rahmi Koç'un Aylin Kotil için İmamoğlu'na yazdığı mektup olayı nedir? Gazeteci Fatih Altaylı, iş insanı Rahmi Koç'un İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na bir mektup yazarak, "Aylin Kotil'in CHP'nin Şişli adayı olmasını istediği" iddiasının ortaya atıldığını belirterek, "İddia duble kötülük. Kotil’i hem sermayenin adayı haline getirmeyi hedefliyor, hem de mektubun CHP Genel Başkanı’na değil, İBB Başkanı’na yazıldığını söyleyerek CHP’deki liderlik meselesini deşiyor" diye yazdı.
Asgari ücretlinin sıfır otomobil sahibi olması hayal oldu Asgari ücretlinin sıfır otomobil sahibi olması hayal oldu Bir yılda asgari ücret yüzde 49, en ucuz sıfır otomobil ise yüzde 116 yükseldi
Gerekirse simit yiyeceğiz diyen Hülya Avşar yatak reklamından 8 Milyon TL alacak Gerekirse simit yiyeceğiz diyen Hülya Avşar yatak reklamından 8 Milyon TL alacak Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik krize dair "gerekirse simit yiyeceğiz" yorumu yapan Hülya Avşar'ın reklam geliri gündem oldu.
Eti'nin patronu Emir Turan'a eşi Nevra Turan boşanma davası açtı Eti'nin patronu Emir Turan'a eşi Nevra Turan boşanma davası açtı Eti'nin veliahtı Ahmet Emir Turan'ın eşi Nevra Turan, avukatı Altın Mirmir aracılığıyla boşanma davası açtı.
Merkez Bankası'ndaki krizin perde arkasında Bilal Erdoğan mı var? Merkez Bankası'ndaki krizin perde arkasında Bilal Erdoğan mı var? Merkez Bankası Veri Yönetişimi ve İstatistik Genel Müdürü ve Bilal Erdoğan’ın okul arkadaşı Dr. Yusuf Kenan Bağır’ın görevden alındığını ve iki gün sonra görevine döndüğü öne sürüldü. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babasının tokat attığı öne sürülen banka çalışanının ise bir garson olduğu iddia edildi.
Emekliye maaş farkları ve ek zam ne zaman yatacak? Emekliye maaş farkları ve ek zam ne zaman yatacak? İşte tahsis numarasına göre 4A-4B emekli maaşı ödemeleri…
İktidardan emekliler için yeni bir zam hazırlığı! İşte kulislerde konuşulan rakam... İktidardan emekliler için yeni bir zam hazırlığı! İşte kulislerde konuşulan rakam... AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın SSK ve Bağ-Kur emeklisi için açıkladığı yüzde 5 oranındaki ek zam hiç kimseyi memnun etmedi. Kulislerde ise yerel seçimler öncesinde iktidarın tüm emeklilere seyyanen zam yapabileceği konuşuluyor.
AKP içi çekişmenin son kurbanı: Hafize Gaye Erkan seçimden önce görevden alınacak mı? AKP içi çekişmenin son kurbanı: Hafize Gaye Erkan seçimden önce görevden alınacak mı? TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan hakkında son günlerde basına yansıyan iddialar sebebiyle Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın rahatsız olduğu ve Erkan’ın görevden alınabileceği iddia edildi.
Merkez Bankası'nda Hafize Gaye Erkan'a yönelik kumpasın belgesi ortaya çıktı: Annesi paylaştı Merkez Bankası'nda Hafize Gaye Erkan'a yönelik kumpasın belgesi ortaya çıktı: Annesi paylaştı Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babası tarafından işten çıkartıldığını iddia eden Büşra Bozkurt'un CİMER şikâyetiyle gündeme gelen Erol Erkan, bir çalışan tarafından gönderilen Whatsapp mesajlarında hakkında iftira atıldığına yönelik mesajlar paylaşıldı.